Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebookta profilini ziyaret edenler...

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Gercekten profilinize kimler bakmis gorebilirmisiniz?
Dolandirici bir uygulama kullanicilarin profillerine kimlerin baktigini gosterme vaadiyle Facebook kullanicilari arasinda cok hizli bir bicimde yayiliyor...

Sizlere sadece sunu soyleyebilirim boyle bir uygulama yoktur ve dolandiricilik uzerine kurulmus bir senaryodan ibarettir...Cok dikkat etmenizi tavsiye ediyorum...Dikkat etmeyenler ciddi zarara ugrayabilirler...

Profilini kimlerin ziyaret ettigini cok merak edenlere son 4 kisinin ziyaret ettigini gorebileceginiz bir uygulamayi paylasiyorum...Tiklayin ve Gorun...

AS21 Beni izlemeye devam edin...

Limitli kullanım ne demek?

buyucu;

Orasi bizi ilgilendirmez sadece Ana sayfada profilini ziyaret edenleri gormen yeterli...:)

böyle bir şey yoktur diyorsun ama sen böyle bir uygulamanın olduğunu söylüyorsun.çelişki değil mi ?

seker kiz;

Bu sadece kisitli bir uygulama ama dolandiricilarin kullanmis oldugu taktik profilini ziyaret edenlerin tamamini gorebilirsin demeleri...:)

Üst Alt