2018 yılında ailemde abimde olan Keratokonus adında kornea hastalığı sahibimiyim 2018 ağustos ayında bu hastalığın durması icin CCL adı verilen bir tedavi yöntemi ile ufak bir ameliyat oldum iki gözümden daha sonrası hastalık durmuş durumda ama yaşım daha 23 olduğu için yani genç olduğum için göz numaralarım miyop ve astigmat ortalaması sol -7.5 sağ -5 Durumda gözlük kullanmaktayım. Ayrıca başlıkta belirttiğim gibi 2018 Ekim ayında bir anda sağ bacağımda gelişen ağrı ve şişlik sonucu gittiğim özel hastanede tetkikler sonucu kan pıhtılaşmasından dolayı DVT (Derin Ven Trombozu) damar tıkanıklığı tespit edildi kalp damar cerrahine sevk edildim. İğne tedavisi ile damar açıldı daha sonrası 6 ay Coumadin 5 mg kullandım ve hastalığım için ilerisini düşündüğümden doktorumla görüşerek genetik test yaptırdım ve sonuç iyi çıkmadı hastalığım genetik olduğu belirdi FACTOR V LEIDEN HOMOZIGOT VE MTHFR C677T HOMOZIGOT CIKTI. Yani ömür boyu kan pıhtılaşması yaşacağım için Xarelto 20 MG ilaca başladım ve ömrümün sonuna kadar içmem gerekli ayağımda şuan sadece şişlik oluyor oda doktorumun dediğine göre normal fakat şimdi önümde askerlik durumum söz konusu sizce benim durumumdan dolayı muaf olur muyum ?