Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fahiş elektrik faturası!?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar sizede bu ay gereğinden yüksek fatura gelen oldu mu. Bu elektrik dağıtım şirketleri neyin peşinde. Birde bu faturalara itiraz UEDAŞ'A yapılıyor direk. Herkese şimdiden iyi akşamlar ve konuyu yanlış bölümde açtı isem özür dilerim

malesef bu konudan muzdarip olanlardan biri de benim.Akıllı sayaç uygulamasıda getirdiler tam oldu elektriği en yoğun kullandığımız 17.00-22.00 arası iki kat yazıyor

Bu itiraz tahminim Uedaş'a yapılması lazım. Faturayı gördüğümde sayaç okumanın 40 günde yapıldığını farkettim Neyin peşinde bunlar acaba

merhaba arkadaşlar 60,70 tl gelıyordu bu ay 110 tl gelmiş:::((

Merhaba salim bey aynı dertten bende muzdaripim bizede 121 lira geldi bu elektrik şirketleri neyin peşinde böyle dağıtım bedeline zam yapılmış araştırıp öğrendim birde geçen aralık ayının sekizinde okunan sayaç bu Ocak ayı 40 gün geç okunmuş eğer bu faturalar böyle şişecekse ne yapacağız o zaman gaz lambasımı yakalım Yarın gidip itiraz edeceğim Bir sonuç çıkar inşallah

banada 100 lira geliyordu 200 tl ye çıktı...
Ama olsun yol yaptılar ya o yerer ;)

Aynen cabbar birader ne olacak bu iş böyle bir çaresini bulmamız lazım

Haklısın birader yine de ben itirazımı yapacağım yarın hep böyle gelecekse ne olacak bu halimiz koskoca yargıtay kararı var kayıp kaçak olsun dağıtım olsun enerji kullanımı dışındaki herhangi bir bedel aboneden alınamaz diye bunlar resmen suç işliyorlar Tekrardan geçmiş olsun Cabbar Bey

Biz alıştık artık.Salıverdik gitti.Kredi kartı borçları,kredi borçları bilmem ne.Bankalar peşimizde.Haciz desen gelip gidiyor ama bir şey alamıyor.Eskiden bankalar bizi sömürürdü şimdi biz bankayı sömürüyoruz.Adamların olan parasını yedik ödemiyoruz.Hiç bir yere imza da atmadık haliyle hapis cezası da veremiyor enayiler.Maaşın bir kısmını alıyorlar.Bu borç biter mi derseniz yok bitmez.İşin komik hani halen kredi kartı gönderen bankalar var.Hatta birisi 24 bin lira limitli kart yollamış.Gittik bir güzel nakit avans çektik çekebildiğimiz kadar ne varsa aldık.Kartı da sömürdük bir güzel.2 güne kapattılar mahkemeye vermişler.Bankaları süründürüyoruz resmen.Ama hiç bir şey yapamıyorlar.Toplam borcumuz yarım milyon falan rahat.Eskiden ticaretle uğraşıyorduk iflas edince tabi.Ama hep biz koştuk bankaların peşinden.Şimdi koşma sırası onlarda.Uğraşsınlar bakalım.5 yıl ödemeyince düşüyor zaten.Şuanda o kadar borçlu olmasına rağmen bankalar deli gibi kar yapıyor.Yani biz sömürmüşüz sömürmemişiz ne fark etmiş.Bak gül gibi geçinip gidiyoruz ne takayım kafaya 3 günlük dünya.Alabiliyorsa alsın da görelim. :) Elektrik faturası da 300 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.Asgari ücrete verdikleri zammı geri alma yöntemlerinden birisi işte.Ne diyelim Allah yardımcımız olsun.

Ben çok memnunum. :) Cayır cayır elektrik yakıyorum. Elektriğe zam yapmayıp da ne yapacaklar? Petrol dünyada 130 dolardan 30 dolara düşmüş, bizim enerji fiyatlarımız düşeceğine artmış. Millet bunun hesabını sormuyorsa her türlü elektrik faturasına müstehaktır. Ne demişti birisi? "Milletin a.sını belleyeceğiz" mi? Kimdi o?

Ha birde doğuda elektriyi belediye beleşe dağıtıyor arkadaşlar. :D Biz bankadan sömürdüğümüz paralarla ödüyoruz.Bizimki de beleş sayılır.Bankalar akıllı da biz salakmıyız.Her sistemin bir açığı vardır.Bizde bu açığı kullanıyoruz.Çokta memnunuz. :D

Aynen meçhul bu ülkede namussuz namuslu olacaksın kral gibi yaşamak için Şener Şenin filmindeki gibi

Facebook'tan paylaşım yaptım buradan da yapmak isterdim ama bilgisayardan bağlanıyorum şu anda Dağıtım Bedeli ve KDV ile harcadığım Elektrik tutarı kadar bir daha kesmişler. 89,50 TL kullandığım elektrik Ekleri 74,16 TL.

Nerede okudum hatırlamıyorum ama kayıp kaçak bedeli iptal olunca dağıtım bedeline ciddi bir artış yapıldı deniyordu.Oran olarak %250 ve buda faturaya 30-40TL arası bir yansıması olacak diye aklımda kaldı.

almadan vermek Allaha mahsustur maaşlara çok aşırı yüksek oranda zam geldi bi yerden karşılayacaklar verdiklerini. iyi ödemeler herkese. itiraz felanda hikaye çıkmaz bişey kayıp kaçağa yıllarca itiraz edildide ne oldu aldıkları paranın adı değişir kendi baki kalır:)

Dağıtım bedeli artmadı, Kayıp kaçak ve diğer kesintileri dağıtım bedeli içinde göstererek gönderiyorlar. Ancak elektrik faturası bana da fazla geldi. 70 tl'yi hiç geçmiyordu bu ay 87 tl geldi. Ödetiyorlar ve bunun önüne geçebilecek gücümüz yok. Bu arada, kaçak elektrik kullanan haramzadelere sesleniyorum; ahirette anırta anırta milletin cebinden çaldığınız paraları hak olarak geri ödetirler size. Çalın yakın, ısının, keyfini sürün kaçak elektriğin. PKK'lının biri de, bizim suyumuza baraj yaptınız elektrik üretiyorsunuz. Bana ait sudan çıkarılan elektriğe kerizmiyim ben para vericem diyor. Adam o bölgeyi bölüp çoktan sahiplenmiş, benim diyor. Ermeni artığı. İşte böyle döl artıklarının yüzünden de ayrıca biz fazla elektrik ödüyoruz.

Bizede 170 TL elektrik,85 TL su gelmis.Milletin can damarı olan elektriği giderde özelleştirirsen olacağı bu.

ulkenin yarisinin oyu ile secilen bi iktidar varken bi elektrik paracigindan nie sikayet edersiniz:p
yaktiginiz elektrigin, dogalgazin, doktugunuz suyun, konustugunuz telefon paralarinin yaridan cogu vergi:mad:
ulkede bu kadar keriz varken herkese mustehak. kriz pahalilik degil kerizler utansin dicem ama baktim kimse biz kime oy verdik demiyor:(
maaslara on kurus zam yapildi diye 20 kurus pahalilik olan ulkem:(daha zamli maas bilem alinmadi. ekmekle doyalim o bie o kadar zam oldu:mad:allah kaccak sarayda sefa suren zati, makam araclarina dunya para odeyen bakanliklari mustehak olduguyla odullendirsin.

shukufe şöyle bir laf vardır; Dünyada salak ve kerizler olduğu sürece akıllılar aç kalmaz diye.İşte bizim ülkemiz de aynı bu durumu yaşıyor.Şuan Atatürk mezarından çıkıp gelse bizim millet gider gene aynı iktidarı seçer adım gibi eminim.Ve şaşırmam da hiç.Gerisini siz düşünün...

Arkadaş kime ne anlatacan ki ,adam biz resmen kekleniyoruz diyorum bana merak etme hedef 2023 daha vezir parmağı ikram edecez diyor.Gelde buna laf anlat sanki hepsini ben yiyecem ona bir şey kalmayacak.Bana ikram edilen sana da ikram edilmiş oluyor adam bunu anlamıyor :)

hakanoncul anlamazlar hocam anlamazlar.Onların kendilerine göre bildiği,inandığı doğrular var onlar hariç geri her şey onlara göre yalandan ibaret.Bayan polisin birisiyle tartıştım bu yüzden.Gelmiş bana rüşvetçi polisleri savunuyor utanmadan.Yine herifin birine anlattım 2 saat.Dilim damağım kurudu 2-2 buçuk litre su içtim ama halen adamda tık yok.Dedim bırak ne hali varsa görsün başlarım senle mi uğraşayım.Beyin denilen organ olmayınca ne desen boş anlatsan da anlamıyorlar.İstersen 365 gün 7/24 anlat gene tık olmaz.2 saat aralıksız anlatmak nedir arkadaş ben daha ne yapayım bu adama affedersiniz oldu olacak domalalım tövbe estağfurullah.Türkiye cennet gibi ülke ama işte yönetimi sıkıntılı bazı insanları sıkıntılı.Doya doya yaşayamıyoruz güzelim ülkemde.Hep dert hep sorun.Ne yapsak olmuyor.

Elektrikte dağıtım bedeli kilovatsaatınde %250 artış oldu, 4 kuruştan 10 kuruşa cıktı.eski faturalara bakıp farkı görebilirsiniz.

Aynı haberi demin bende gördüm sitelerde birde işgüzarlar yalanlamışlar gizli zam yok diye birde 2 aylık faturaymış diyorlar hem Ocak hem Aralık ayının bedelleri tahsil edilmiş bizden birşeyler yapmamız şart yoksa kendimize harcamaya birşey kalmayacak aldığımız aylıklardan

Yakında millet mum ışığında oturursa şaşmayın.Bu gidişle biz bırakın ilerleyip avrupa birliğine girmeyi ta milaktan önceye kadar taş devrine falan geri döneceğiz vaziyet.

herseyler ozellestirildi, yandaslara satildi.devlete para getirecek bi maaslilari yolmak kaldi.az olur bii suru arabi besleme var:mad:
devlet ahvali pahali makam araclariyla ozel ucaklarla gezerken bunlara para lAZIM.
BITEK KACAK SARAYIN HARCADIGI ELEKTRIKLE NERDEYSE BI SEHIR HALKI IHYA OLUR.
gecti borun pazari sur esegini nigdeyeeeee. bunada alisilir:)

Üst Alt