Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fakülte Mezunu Hizmetlilerin Genel İdari Hizmetlerinde Çalışabilmesi İçin..?

akdenizli81

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben İşletme Fakültesi Mezunuyum. Lise Mezunu bir memur genel idari hizmetleri sınıfında iken fakülte mezunu hizmetliler yardımcı hizmetler sınıfında bunuluyor bizde o hakkı elde etmek için ne yapmalıyız dava açsak kazanırmıyız. bu konuda bilgisi olanlar gokhanbey01@hotmail.com veya https://www.facebook.com/profile.php?id=1187047193 adreslerinden bana ulaşarak bana bir akıl versinler teşekkür ederim

Yani şimdi bende lisans mezunu memurum,öğretmenlerde lisans mezunu.Ozaman çalıştığım yerde neden ben öğretmen değilim dersem bana sen buraya bu kadroyu bilerek geldin derler.Bence seninkide aynı durum.Çözüm olacağını düşünmüyorum.Ancak yeniden sınava girersen olabilir belki..

tartışmalı bir konu. bi avukatla görüşmek lazım.

arkadaşım zamanla kurumlarda görevde yükselme sınavları açılıyor bu sınavlara girerek ünvan değişikliğine yani genel idari hizmetlere geçebilirsiniz.

Kurumların açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavına girerek kadronuzu değiştirebilirsiniz mahkemeye taşısanız bile olumsuz olur.

Üst Alt