Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fakülte Raporu ÖTV'siz araç alımı için kullanılabilir mi?

Nirvana333

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben araç almak istiyorum benim raporum fakülte hastanesinden %66 olaraktan araç almak istesem falülte raporu geçerlimi ve 80 binlik bir araç bana ne kadara gelir

şuan mevcut değil ama düzenlettireceğim

Merhabalar, benim yüzde 66 kalıcı raporum var araç almayı düşünüyorum ama ötv ve vergi indirimi işaretli değil onu yeniden düzenleme yapabilirmiyiz nasıl oluyor bu işler nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için teşekkürler

Aile hekimliğine öncelikle başvuru yapmalısınız, sonrasında sizi hastaneye sevk edeceklerdir. Böylece araç alımı için düzenlenecek olan yeni raporunuz için sizi yönlendireceklerdir.

ben sadece ötv ve vergi indiriminden faydalanmak istiyorum direk faülteye gideceğim heralde , birde bir yazı okumuştum vergi dairesi ve trafiğede gidilmessi lazımmış doğru mu yoksa sadece hastahane yeterli mi ?

ortopedik bir engeliniz yoksa yüzde 90'dan aşağı raporla ötv muafiyetinden yararlanamazsınız.

Şimdi durumunuzu tam anlamak gerekmekte.
1-Sizin elinizde ehliyet var mı?
2- Elinizdeki rapor engelli sağlık kurulu raporu mu?
3-Engel durumunuz nedir?
4- Raporunuzda ki ibareler nelerdir?

ben 2014 şubat ayında trafik kazası geçirdim ve beyin kanaması geçirmiştim 2 ve 3 amelyatı mı ortapedi yapmıştı fakülte hastanesinde kaldığım için heyet raporumu ordan almıştım yüzde 66 ama kazaya bağlı yüzde 44 yazıyor rapordaki işaretler , sosyal yardım, özürlü kimlik kartı ve ruhsal - süregen ( kronik ) olaraktan. Ben sosyal yardım alamadım annemde alamadı çünkü baba emekliymiş abla çalışıyormuş o yüzden sosyal yardım vermediler bende şimdi araç almak istiyorum raporu o yüzden değiştirmem lazım

Nirvana arkadaşım beni bir ara. Sorununu tam anlayamadım. 0555 597 61 83

Üst Alt