Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FA'lılar için LÖSEV benzeri bir kuruluş olmalı..?

ayşin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar tüm fal'ılar için lösev gibi neden bi yardım kuruluşu açtırmıyoruz? Tüm Türkiyeye sesimizi neden duyurmuyoruz? Ben bunun için sabancı engelliler müdründen destek alacam. Sizde beni desteklerseniz sevinirim. Ç
ünkü hiçbirimiz yurtdışındaki olup biteni tam takip edemiyoruz. Bize hem maddi hem manevi destek lazım. Bugün Çin'de tedavi var diyen doktorum bana hastahanenin ismini tam veremiyosa biyerlerde eksiklik var diye düşünüyorum. Bugün bir vitaminimizi ssk karşılayamıyosa gene bi yerde eksik var. Demekki tam duyurmuyoruz sesimizi. Ben bunun için gerekli yerlere başvuracam. Gelişmeleri haberdar ederim.
Bi de bu ayın yirmisinde Amerikadan bi doktaor geliyo beni kontrol etmeye eğer gelişme olursa sizi gene bilgilendiririm. Ayrıca yardım ve destek için elimden geleni de yapacam yeter artık sesimiz çıkmıyo die bisimle ilgilenen yok. lütfen beni destekleyin hı bu arada bi Tv'ye çıkarsam sizi gene bilgilendiririm.:D

ayşncim bende sana katılıyorum,hastalığım hakkında bilgi edindiğim tek yer burası.ayın yirmisinibende meraklabeklicem...

kardeş ben kas hastasıyım ama inan bu hastalıkla ilgili en önemli gelişmeleri yurtdışı sitelerinden takip edebiliyorum.kas hastalıkları derneği varmış ama ne işe yaradığını inan bilmiyorum. bu biraz da ülkenin ekonomik durumu ile ilgili birazda insana verilen önem ile..yolun açık olsun ama çokta etkili olacağını sanmıyorum bu derneklerin türkiyede..dedim ya ekonomik durum çok önemli.

Türkiye'de efet çok zor ama çaresizce bekleyemem. Elimden geleni de yapacam. İnsanlara sesimizi duyurmaktan başka çare yok. En azından bilgi alacağımız ortam yaratılırsa kâr kârdır die düşünüyorum :(

Üst Alt