Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fargo / Yabancı Dizi

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]

Yapım :
2014 IMDB Puan : 9.2/10[/FONT]

[FONT=Verdana]Ülke : Amerika[/FONT]

Tür : Suç, Dram

Süre : 53 dakika
[FONT=Verdana]
[/FONT]
FX’in 2014'ün ses getirecek diğer dizilerinden olan Fargo ise Coen kardeşlerin 90'lı yıllara damgasını vurmuş bol ödüllü filmi Fargo’nun televizyon uyarlaması. Yine Coen kardeşlerin dahil olduğu bir dizi olacak Fargo, filmden etkilenmiş bir dizi olacak ancak filmin tamamen aynısı olmayacak. Senaryosu Noah Hawley (Bones) tarafından yazılacak olan dizinin yapımcılığını Coen kardeşler üstlenecek.

2006 yılının Ocak ayında Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) Bemidji, Minnesota'dan geçerken tesadüf eseri karşılaştığı "ezik" Lester Nygaard'ı (Martin Freeman) kirli aklı ve şiddetiyle tesir altında bırakır. Bu sırada çaylak memur Molly Solverson (Allison Tolman) ve Duluth polis memuru Gus Grimly (Colin Hanks) birlik olurlar ve Malvo ile Nygaard'ın ilişkisi olabileceğine inandıkları bir dizi cinayetleri araştırmaya başlarlar.
Oyuncular : Billy Bob Thornton, Lorne Malvo (10 episodes, 2014) Allison Tolman, Molly Solverson (10 episodes, 2014) Colin Hanks, Gus Grimly (10 episodes, 2014) Martin Freeman, Lester Nygaard (10 episodes, 2014) Bob Odenkirk, Bill Oswalt (9 episodes, 2014) Keith Carradine, Lou Solverson (8 episodes, 2014) Joey King, Greta Grimly (8 episodes, 2014) Russell Harvard, Mr. Wrench (7 episodes, 2014) Joshua Close, Chaz Nygaard (6 episodes, 2014) Gary Valentine, Deputy Knudsen (6 episodes, 2014) Adam Goldberg, Mr. Numbers (5 episodes, 2014) Glenn Howerton, Don Chumph (5 episodes, 2014) Tom Musgrave, Bo Munk (5 episodes, 2014) Barry Flatman, Wally (5 episodes, 2014) Rachel Blanchard, Kitty Nygaard (5 episodes, 2014)

2 bölüm izlemiştim sanırım ama güzel bir diziydi devam edeceğim bu ara. Gerçek bir olayı anlattığı dizinin başında yazıyordu zaten, ama izledikçe daha çok şaşırdım buna.

Molly ve Grimly ikisi yan yanayken çok gülümsüyorum onlara :eek:

En kısa zamanda başlayacağım dizi :)

İlgiyle takip ettiğim dizi.

Beş bölümünü izledim bile. Harika bir dizi. Zaten ilk bölümden kendini fazlası ile beğendiriyor. Oyuncular şahane. Kiralık katil harika :D

Bizim masalları bi kiralık katile sattın ya pesssss:cool:

:D :D hahahaa önce Fargo ya başladım desek :D....Ama Fargo süper Sirine

Kesinlikle 2014 de başlayan diziler içinde en iyisi Fargo...ikinci True Detective...

2.sezon da neler olacak acaba ?

Eee sana izle diye boşuna demedik nellas :)

2. sezon da çok iyi gidiyor...biraz geç başladım ama sürükleyiciliği, gerilimi, müzikleri, karakterleri ile ilk sezonu aratmadı...:D

Üst Alt