Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Farklı sosyal güvenlik kurumlarından hizmet birleştirme yaptım ama..?

Fremen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba,
Daha önce benzeri bir durumla karşılaşan olduğunu düşünerek bir soru sormak istiyorum.
Bu sene çalışma yılı şartım doluyor, ancak birden fazla kurumdan prim ve kazancım mevcut. İlk olarak ssklı olarak iş hayatına başladım. Daha sonra özel bir banka sandığında 4 yıl geçirdim. Son 9 yıldan beri tekrar sgklıyım. Hizmet birleştirmemi yaptım, banka sandığı günlerim e devlette görünüyor. Fakat toplam prime esas kazanç tutarım kısmında sadece sgk kazanç tutarı toplamı çıkıyor. Emekli olma aşamasında banka sandığı toplam kazançta eklenecekmi yoksa başka bir işlem daha yapmammı gerekir. Tşk

Fremen
E-DEVLET te Toplam EMEKLİ SANDIĞI PRİMLERİ görünüyorsa sorun yok demektir. Bendede AYNEN öyle emekli sandığı hizmetleri ile SSK primleri AYRI AYRI ŞEKİLDE sgk da görünmekte. BEN BÖYLE BİLİYORUM. FARKLI BİR GÖRÜŞÜ OLAN DİLE GETİRSİN.

Fremen

Emeklilik zamanı hiç bir sorun olmadan sgk işlem yapacaktır, merak etmeyin

Üst Alt