Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Farklılıklarla yaşam: görme yetersizliği olan birey için küçük bir hikaye..?

Kadı Kızı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben görme yetersizliği olan birey için küçük bir hikaye yazmak istiyorum.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var:)en azından olay örüntüsündebir fikir.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Not:Bu öykü görme engelli kardeşlerimizin farkındalığını artırmak için yazılacaktır.

sevgili kadı kızı böyle bir hikaye yazmaya seni iten şey nedir bence burdan esinlenip yazabilirsin başka birşeyde düşünmeye gerek yok sanırım

üniversiteye ait bir kitapta yayınlanacak ve o kardeşlerimiz için olmasını istedim ama çok kafa patlattım ama bi olay örüntüsü bulamadım bir fikir rica ediyorum sizden genişletmesini kendim yapacam:)

arkadaşım görme engelli bir insanın hayatta yaşadığı zorlukları anlatan bir hikaye olacaktır bu konusu ise bir kaza sonucu sonradan gözlerini kaybeden bir insan olsa daha iyi olur nedenine gelince çünkü doğuştan görme engellileri pek anlıyamıyoruz oysa senin hikayendeki bu kahraman önceki hayatında ne kadar rahat yaşarken birden bire gözlerini kaybedince netür zorluklarla karşılaştığını yazabilirsin bu bizim ülkemizde ne kadar zor olduğunu yazmama gerek yok sanırım

Eşber Yağmurdereli'nin hayatını inceleyin.Binlerce hikaye çıkar size.Görme engelli bir insan ama kainatı yüreğinde taşıyor..

Gören bir insanın, arkadaşı için 1 günlüğüne gözlerini bağlayıp günü geçirmesini konu alabilirsiniz.

Üst Alt