Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fazla çalışmanın fazla primin emekliliğe etkisi nedir?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar ben yüzde 50 bedensel engelliyim sigorta başlangıcı 1998 primim 5400 ssk acaba nezaman emekli olurum yeni yasaya göre 2016 yılı olarak biliyorum ve 1500 gün prim fazlası olarak çıkıyor erken emeklilik planlıyorum şimdi sorum şudurki emeklilik tarihimin geçmesi primimin dahada fazla olması emekli maaşımı etkilermi yoksa kayda değer bir farklılık olurmu -olmazmı primlerin hepsi ssk primleri ve hepsi en yüksekten yatıyor maaşım asgari ücret değil 16 yıldır çalışıyorum emekli olunca tahmini yaklaşık ne kadar emekli maaşı alırım verdi indiriminden yararlanıyorum bilgisi olan tecrübeli ve emekli olan aynı statüde çalışmış arkadaşlardan yardım istiyorum bilgilerinize çok ihtiyacım var saygılar

arkadaşım yüksek maaşı unut hatta çalıştıkça düşecek mesela eğer 1. derece vergi indiriminden faydalanıyorsan hemen ivedilikle emekli ol. çalışmak istiyorsan emekli olduktan sonra devam et. ama kesinlikle emekli ol.
bende 99 girişliyim yüksekten ödenen primlerim var. ama 99 öncesi günleri olanlar avantajlı 99 sonrası için yüksek alçak farkı fazla değil. seninde bir yılın var fark 20 lira olsun :). alacan maaşı hesapla sgk sitesinde aşağı yukarı bir fikir verir sana. ama tekrar söylüyorum hemen emekli ol. yine çalışmaya devam et çift maaş al.

suan emeklı olup 2000 tl almak ıstıyorsan prımın 4500 5000 arası olmalı yada suan 3500tl maaş alman lazım net degılse hiç ugrasma arkadasın dedıgı gıbı emeklı ol gene çalış başka turlu olmaz

Üst Alt