Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FB den özür bekleyenler

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben öncelikle bir bjk sevdalısıyım bu başlığı açmak evet belki benim haddim de değil ama birçok arkadaşım özellikle 28 yaş ve altındakiler Fenerbahçe ve Türkiye kupası kelimelerini aynı cümle içinde birleştiremiyor kullanamıyorlar bence FB bu çocuklara bu üzüntüyü yaşattığı için özür dilemeli

Fenerbahçe taraftarından özür dilesin evet:D ama BJK ve GS da Trabzonspor'a teşekkür etsin (belki sırrı onlarada verirler Fenerbahçeyi nasıl yenerizin sırrını:D):D

Bu yorumuna bayıldım nedense abim :D

[FONT=Verdana]Beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe başkanları ortak bir rüya görürler... rüyada bir melek gelir ve başkanlara gelecekle ilgili 1 soru sorma hakkı verir.

galatasaray başkanı: uefa kupası'nı tekrar ne zaman kazanacağız?
melek : 150 yıl sonra
bunu duyan başkan "ben göremiycem, ben göremiycem" diye ağlamaya başlar.
beşiktaş başkanı : şampiyonlar ligi'nde ne zaman final oynayacağız?
melek : 200 yıl sonra
bunu duyan başkan da "ben göremiycem, ben göremiycem" diye ağlamaya başlar
sıra fenerbahçe başkanına gelir.
fenerbahçe başkanı : peki biz türkiye kupası'nı ne zaman kazanacağız?
bu sefer melek ağlamaya başlar: ben göremiycem, ben göremiycem...[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

:) :) :)
28 yıldır da göremiyorlar :)

puhahaaaaa murat harikaydııı:D

Rüya işte ;
fazla üzerinde durmamak lazım:D

walla yazık ya fb.lilere gerçekten takımınızdan vazgeçin,gelin gs olun walla ya çekilmez ki.

Gs li olalım bi kupa için öylemi ondan sonrada her sene her sene fenere yenilelim?:D

bir fanatik fenerbahçeli olarak hiçte kupa alma hevesim yok canı sağolsun.pazara kadar değil mezara kadar fenerliyiz.kupaya değil takıldığım nokta neden karşı taraftar bu kadar takılıyor bu konuya.insanın vucuduna hastalık girince en zayıf noktası neresi ise oradan başlarmış sizinkide o hesap zayıf nokta ile dalga geçmek aklısıra...inanın umrumuzda değil fener istese alıır bakın kaç sezondur kendi elleriyle veriyor kupayı bundan zevk alın bu size yetsin.kupayı fenerbahçenin elinden almak ta bir şereftir değerlendirin.

kupayı görememiş mi görenlerin boynuzu çıkmış biz boynuz istemiyoruz:D:D

acımış ki gelmişsin buraya alaycı konu açmışsın lig yenilgisinden hıncın olmasın halbuki geçen yılda size verdik kupayı sizde hak etmiştiniz olay bu.ister inan ister inanma benim umrumda değil ama fenere laf edene dayanamıyorum herkez kendi takımına baksın.arkadaş yazmış üstte 8_0 olayını ben çok üzülmüştüm ama demek aynı şey başımıza gelse siz gülecektiniz.bu spor değil arkadaşım.

Evet tarihimizde bir takıma 8-0 yenildik amma ve lakin bir devleti (a.b.d) yi 5-0 da yenmiştik .Lig yenilgisi mi bilica rezaletine rağmen mi ???

blika nın yüzünden penaltı atamadık deme lütfen güldürme beni

volkanın ne zaman ne yapacağı bilinmiyor arkadaşım biliyorsun ki avrupa maçını penaltılarla almıştık kahveci dursun yok kalede volkan var:D:D

ehh murat kardeşim bende beşiktaşlıyım şöyle bir düşündüm Fenerbahçe en son Türkiye Kupasini aldiğinda ben 15 yaşındaymışım halbuki daha dün gibi :D:D Allah nice nice 28 senelere nasip etsin inşallah :D:D:D

Arkadaşlar şöyle bir söz vardır "Büyük Aşklar Nefretten Doğar" diye.Herkes birgün Fenerbahçe'li olacak...

28 yılın telafisi olabilir Allahtan ama 100. yıl da şampiyon olamamanın hüznü bi ömür boyu içinizi kemirecek:D

blika nın yüzünden penaltı atamadık deme lütfen güldürme beni

volkanın ne zaman ne yapacağı bilinmiyor arkadaşım biliyorsun ki avrupa maçını penaltılarla almıştık kahveci dursun yok kalede volkan var:D:D

Penaltı kaçar veya volkan kurtarır beşiktaş kötü oynar ben bunlara takılmıyom bunlar futbolun içinde olan şeyler .Ama bir şeyi hatırlatmak isterim pascalı neden gönderdiğimizi .Bence bilicanın yaptığı da aynı dereceden di

haklısınız spor ahlak gerektirir ama her terbiyesizlik yapanı yollasak kimle futbol oynayacağız küfür kaynıyor.sarı kart yerine kırmızı alsaydı bari.biz saygımızı bozmayalım.belki inanmıyacaksınız ama şuan bjk forması giyiyorum önemli olan spor bjk forması giyiyorum diye öbür formaları giyecekte değilim hani eski bjk liyim:D:D:D fener maçı hariç öbür maçlarında bjk yi desteklerim:D:D

yaaaa sizi gene bjk saflarında görmek isteriz ama resminize bakıyorum bence o bjk forması harika yakışmıştır size

Dün akşam FB-TS maçını izleyen tüm fb taraftarlarından bitime 2 dakika kala yaptığı anonstan dolayı özür dilemeli .Nasıl bir takım bu fb böyle ya

Murat o anonsun neden yapıldığı çıktı ortaya, Fenerbahçe yönetimi sahada ki futbolcuları korumak adına o anonsu yaptırmış. Dün Trt de ki Stadyum programında öyle dediler..

Ya bırak Akın taraftarlar futbolculara koştu beraber sarılıp kutlama yaptılar komfetiler patladı insanları çok ilginç bir komediye sürüklediler yani millet stada zarar verdi ama içine düştükleri durumu bi düşünsene

Üst Alt