Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felç (İnme) rahatsızlığı sonrası Kocaeli 'de evde fizik tedavi için öneriniz var mı?

bilaleryilmaz99

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,

Öncelikle herkese şifa diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun. Benim amcam, geçtiğimiz ay felç geçirdi. Bir süre yoğun bakımda kaldı. Şimdi Allah'a şükür taburcu ettiler. Bu hafta eve geldik fakat felç sonrası fizik tedavi alması gerekiyormuş. Amcam kilolu olduğu için bir sağlık merkezine gidip gelmesi epey zor olacak. Biz de evde fizik tedavi alabilmesi için nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyoruz. Sgk'nın yada belediyenin karşıladığı ücretsiz bir hizmet var mı? Yoksa özel olarak fizyoterapist çağırmak durumundayız. Kocaeli'de ikamet ediyoruz, tanıdığınız iyi bir fizyoterapist varsa önerebilir misiniz? İnternetten aradığımda armut.com, doktorsitesi.com, kocaelievdefiziktedavi.com gibi sitelere ulaştım. Buralardan bir fizyoterapiste ulaşabiliriz ama biz öneri üzerine biriyle görüşmek istiyoruz.

Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

@bilaleryilmaz99 size yakın özel rehabilitasyon merkezleriyle görüşün. Haftada iki saat devlet destekli ücretsiz seanstan faydalanabilirsiniz. Eve gelmeyi kabul ederseler kayıt yaptırırsınız özel rehabilitasyona. İkinci olarak size yakın devlet hastanesine gidip evde bakım hizmetleri birimiyle görüşüp durumu bildirin. Egzersizleri yaptırmak için fizyoterapist eve gelecektir haftaiçi her gün.

Üst Alt