Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felçli babaannemi hastaneye götürmeden rapor alabilir miyiz?

HasanAkca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oncelikle herkese kolayliklar dilerim.Sayisiz forum ve siteleri dolaşmama ragmen sorumun cevabina bir turlu ulasamadim.
Babaannem felçli bir gozu kör konusma yetisinde bozukluklar mevcut kendi basina hayatini idame ettiremiyor.evde bakim goruyor.doktor ihtiyacinda arabamiz olmadigi icin cok buyuk zorluklar yasiyoruz.sorum su hastaneye gitmeden engelli raporu alinabilirmi veya nasil alinabilr.burokrasisi nasildir.doktor evemi gelir.cunku babaannemi doktor doktor gezdirmek hem onun saglığı icin hemde bizim icin cok buyuk sorun .hastaneye gidebilmemiz icin araba gerekiyor.otvden faydalanmak istiyoruz.simdiden ilgilenen yardimci olacak insanlardan allah gazi olsun.saygilar

444 38 33 T.C. Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri İletişim Merkezini arayarak babaanneniz için evde sağlık hizmetinden yararlanabilirsiniz, sağlık raporunu hastaneye gitmeden alamazsınız ama hastaneye ambulans ya da hasta nakil aracı ile götürebilirsiniz bunun için bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne giderek durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır, hastaneye girişi de zaten sedyede olacağı için raporunu da kolaylıkla vereceklerdir.

Valla ben birinden eve gelip rapor verebiliyorlarmis diye duydum ne kadar doğru bunu bilemem, rapor verme yetkisi olan size en yakın devlet Hastanesi'nin heyet bölümüne gidip bir sor eğer böyle bir uygulamaları varsa verebilirler ama eğer yoksa hastaneye götürup mecburen doktorları gezmek zorundasın ama o kadar gözünüzde büyütmeyin rapor çıkartmak öyle sanıldığı gibi zor bir şey değil hastayı iki kez götürmeniz gerekiyor ama işlemler çok vakit almaz

Üst Alt