Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felçli babam adına vekaletle yurtdışından araç getirebilir miyim?

ecem_x_d

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ArkadasLar ..Benım Babam Felc Sol Tarafından Dilinide Kulanamıor Konusamıyor Yane ..Ben Vekalet Alıp Avrupaya Gıdıp Arac Getiebilirmiyim..Getirecegim Aracta Model Kısıtlaması Varmıdır ..Birde İşlemler Cok Mu Ugrastırıcı Lütefen Cevap bekliyorum

%90 ve üzeri raporu varsa getirebilirsiniz tabiki yanlız 3 yaş sınırı var maalisef 3 yaşından büyük araba getirtemiyorsunuz. motor hacmide 2500 cc ye kadar olabiliyor yani wv transporter, mercedes vito, viano gibi araçları getirebilirsiniz. ama birde rampa sistemi olması gerekiyor sanırım ne kadar zorunlu bilmiyorum ama araştırmak gerek. 3 yaş sınırı çıktıkdan sonra yurtdışından araç getirmenin pek bir artısı kalmadı. aynı işlemi yurtiçinden de yapabilirsiniz uygun şartlarda arabalar var ötv indirimiyle alınabilir bunuda göz ardı etmeyin

slm ben almanyada kaliyorum yardimci olurum isterse yüze % 90 olursa raporu getirebilirsin ve vito vaeno trasport carevvela caddy hangi istiyorsa arabayi yardimci olurum isterse msn veriyim taner.tefenlili@gmx.de görüsebilirsin

Üst Alt