Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Femur başı avasküler nekroz tedavisinde kök hücre tedavisi..?

mevlüt10

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sol kalçamda ilerleme çok olduğu için femurbaşı avasküler nekroz tanısıyla protez takıldı. Sağ taraf henüz yapılmadığından protez olmadan çareler arıyorum.femur başı avasküler nekroz tedavizinde kök hücre tedavisi gören var mı? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Ya da bitkisel tedavi ile sonuç alan var mı?

Cerahpaşada ışık akgün hoca bir kaç tane hastaya diz ve kalça eklemlerine kök hücre uygulamış kalça eklemine uygulanan hastalarda %70 iyileşme görülmüş ancak şu anda tedavi faz aşamasında gönüllülük esasına göre uygulanmakta hasta kabul ederse deneniyor sonuçları başarılı olacak diye bir kural yok fakat yapılan hastalardada bir başarı söz konusu.
http://www.isikakgun.com/images/news25_b.jpg

Mevlüt Bey merhaba ,
Ben de avn hastasıyım ve Balıkesirliyiım. Siz şifa buldunuz mu ? Hastalığınız şu an ne durumda. bu teşhis bana yeni kondu . Bu nedenle tedavi arama sürecindeyim.

Üst Alt