Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Femur, kalça ve diz kırığına % kaç rapor verilebilir?

Mkrc3017

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 yıl önce trafik kazası geçirdim sol femur kırığı sol kol kırığı sağ asetabulum kalça kırığı sağ femur diz kırığı buna bağlı düşük ayak oluştu sizce raporum yüzde kaç olması lazım heyet yüzde 24 rapor verdi fizikçi - işareti koymuş ne anlama gelir sizce

Geçmiş olsun,

Kırıklarınıza müdahele edildi mi...? Platin, takıldı mı...?

her kırık için sabir bir oran yok, ne kadar iyileştiğiniz, ne kadar sakatlığınız kaldığı, ayağınızı ve kolunuzu kaç derece hareket ettirebildiğiniz vs de önemli.

benzeri durumlarda %30-40 arası rapor verildiğini gördüm ama sizin sakatlığınızı, detaylı bir muayene yapılmadan tam olarak bilmek imkansız.

Kırıkların hepsinde platin var dizim tam kapama yapmıyor düşük ayağım iyileşmedi tendon nakli olacağım ben anlam veremedim verilen orana bu platformda sadece düşük ayak İçin /40 rapor alanları duymuştum hala tek koltuk değneği kullanıyorum ve afo kullanıyorum

Üst Alt