Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fenerbahçe tekerlekli sandalye basketbol şubesini açsın diyenler

ultraslan

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar biliyorsunuzdur sayın başkan Aziz Yıldırım sürekli bu takımı kurmayı reddediyor bu takımın açılması için taraftar ve basını harekete geçirmekten başka yol kalmıyor maalesef bunların oluşması için sesimizi duyurmak için bu grubu FENERBAHÇE'NİN biz engellilere ve engelli sporlarına katkı sağlayacağı düşüncesiye kurdum.

bu gruba tüm engelli camiasının katılmasını istiyorum takım tutmak önmeli değil onabakarsanız ben galatasaraylıyım amaç nasıl daha fazla engellileri topluma tanıtmak farkındalığı artırmaktır
FENERBAHÇE TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL ŞUBESİNİ AÇSIN DİYENLER
buradan katılabilrsiniz

FENERBAHÇE TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL ŞUBESİNİ AÇSIN DİYENLER | Facebook

n56608719137_5131.jpg

aşağıda da grubun amaç ve hedeflerini gösteren bir yazı hazırladım sizin için daha aydınlatıcı olması için
saygılarımla

NEDEN FENERBAHÇEYİ İSTİYORUZ
1- BUGÜN GALATASARAY ,BEŞİKTAŞ VE HATTA TRABZONSPORUN BU SPORA GİRDİĞİNİ VE 4 BÜYÜKLERDEN SADECE FENERBAHÇENİN KALDIĞINI HATIRLATMAK İSTİYORUZ FENERBAHÇE;
BU SPORA REKABET GETİRECK VE İLGİYİ ARTIRIACAK

2-DAHA FAZLA TANININCA BASIN VE SPONSORLAR ARTIK BU SPORU DA FARKEDECEK

3-HALKIN VEDEVLETİN FARKINDALIĞI ARTACAK ENGELLİ SPORUNU TEŞVİK EDEN YASALAR ÇIKACAK VE ÇIKAN AMA UYGULANMAYAN MEVCUT YASALAR İŞLER HALE GELECEK

4-MAÇLARDA ARTIK KENDİ SESİMİZ DUVARLARDA YANKILANMAYACAK TARAFTAR GELECEK ,

5-MEVCUT FEDERASYON VE KLUP BAŞKANLARI KENDİLERİNİN İZLENDİĞİNİ BİLİP DİSİPLİNLİ OLMAYA MECBUR BIRAKILACAK VE BU KADAR İSTEYENİN İSTEYENİ YAPTIĞI BİR ORTAM OLMUYACAK SPOR ÖN PLANDA OLUCAK ELEŞTİRİLECEKLER VE İÇLERİNDEKİ İSTİSMARCILARI ELEMEK ZORUNDA KALCAKLAR

6-OYUNCU KALİTESİ ARTACAK ATIK ŞAMPİYON SEZON BAŞINDA İLAN EDİLMEYECEK BELKİDE

7- ÇOĞU ENGELLİ FENERBAHÇE’DE ,GALATASARAYDA OYNAMAK İSTEYECEK VE BU SPORA GİRECEK HIRSLANACAK

8-TOPLUMUN ENGELLİ VİZYONU TÜM BUNLARLA GENİŞLEYECEK VE ACIMAKTAN VAZGEÇİP BİZLERE SAYGI DUYACAKLAR DÜNYANIN EN KEYİFLİ ,MÜCADELECİ VE ZOR SPORUNU KEŞFEDECEKLER

9-FANATİK OLAN TARAFTARLAR ENGELLİ SPORCULAR ARASINDAKİ BAĞI GÖRÜNCE FAİR PLAY RUHUNUN NE OLDUĞUNU ANLAYACAKLAR BİRBİRLERİNE DAHA ILIMLI YAKLAŞACAKLARDIR

10-ENGELLİLERİN YAPTIĞI MÜCADELE VE AZMİ GÖREN ENGELLİ OLMAYAN İNSANLAR KENDİLERİNİ ZORLAYAN BASİT ZORLUKLARI YENMEK İÇİN ONLARI REFERANS ALACAKLARDIR

AMACIMIZ NEDİR;
BİZLERİ SÜREKLİ RED EDEN SAYIN FENERBAHÇE BAŞKANINA TARAFTAR VE BASIN ARACILIĞIYLA MESAJ VERİP ONUN DA DÜŞÜNCESİNİ DEĞİŞTİRMEK VE TOPLUMSAL SORUMLULUK İÇİN BU BRANŞI AÇMASI GEREKTİĞİNİ ANLATABİLMEK

HEDEFİMİZ NEDİR ??
HEDEFİMİZ 55 BİN ÜYEYE SAHİP OLMAKTIR.BU SAYI FENERBAHÇE STADININ KAPASİTESİNE EŞDEĞER SAYIDIR VE BİR ANLAMI VARDIR
HEDEFE ULAŞTIĞIMIZDA ŞİMDİDEN BİLE BAZI BASINDAN ARKADAŞLAR BİZE DESTEK OLUP SESİMİZİ DUYURACAKLAR
HEDEF KİTLE SADECE FENERBAHÇE TARAFTARIMIDIR ???

ELBETTEKİ ANA HEDEF KİTLEMİZ FENERBAHÇE TARAFTARIDIR FAKAT BU TOPLUMSAL BİR SORUMLULUK OLDUĞU İÇİN BURADA TARAFTARLIK OLGUSUNU YANİ FANATİKLİĞİ İSTEMİYORUZ HERKESİN DESTEĞİ OLSUN İSTİYORUZ .

NORMAL BİR GRUP DEĞİLİZ BİR AMACIMIZ VAR!!!!!!!

HERKES KENDİNİ 2 DK ENGELLİLER YERİNE KOYARSA ZATEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİZ ANLAŞILIR.

ENGELLİ İNSANLARINDA YÜKSEK REKABET İÇİNDE SPOR YAPMAYA HAKLARI VARDIR HELE Kİ KENDİ AŞIK OLDUĞU FORMA İÇİN TER DÖKMEKTEN KİMSE ONLARI MAHRUM BIRAKMAMALIDIR .HERKES GİBİ ONLARINDA FENERBAHÇE ,GALATASARAY ,BEŞİKTAŞ İÇİN MÜCADELE ETME OLANAĞI OLMALIDIR.KİŞİSEL KAPRİSLERLE KİMSE BUNU ENGELLEMYEMEZ ARKADAŞLARIM
GELİN BİZE DESTEK OLUN ARKADAŞLAR VE BU SAYIYA ULAŞMAMIZA YARDIMCI OLUN LÜTFEN TÜM LİSTENİZİ DAVET EDİN ,ÖNERİLERDE BULUNUN BİZLERE

hani arkadaşlar ilgisiz kalmışsınız konuya biraz yoksa banaa mı öle geldü :)

açılması çok iyi olur engelli sporununda her alanda çogalması lazım böylelikle biz engellilerinde spor yaptıgını görmeleri lazım

Galatasasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı finalde ,grubunda yenildiği rollis zwickau takımını 82-73 yenerek üst üste 2.kez avrupa şampiyonu olmuştur.
şimdi arkadaşlar açın televizyonları bir bakın akşam haberlere ne kadar önemli bir başarı görmezlikten gelinecek yine geçen sene olduğu gibi türkiye'ye dünya şampiyonluğu ve avrupa şampiyonlukları getiren bir takım nasıl hor görülecek ama aynı galatasarayda lincoln 3 saat konuşulur tv de engellilere 2 dk yeter engellilerde spor mu yaparmış derler
işte arkadaşaşlar biz bu durumu biraz olsun düzeltmek için fenerbahçeyi yanımızda istiyoruz .taraftarlığı herşeyi bir yana bıraktık sadece bu haksızlıklar iyileştirilsin fenerbahçede bizim sesimiz olsun

arkadaşlar ben anlamış degilim fb neden açmıyor

dostum aziz başkan istemiyor bana söyleneni aynen size aktarıyım aziz başkan aynen şunu demiş bir antrönörümüze '' size lazım olan parayı yeri geliyo bir gecede harcıyorum sizi farklı yönlere çekerler ben sizle uğraşamam.'' konuşmak için o kadar randevu talep edilmesine rağmen yüzlerimize bile bakmıyor diyor arkadaşlarım
sonunda birşeyler yapmalıyız diye düşünüp yukarıdaki grubu kurudm amaç taraftarın istediğini göstermek taraftara ve basına da rest çekmek o kadar kolay olamz onun için çok fazla sayımız olmalı lütfen üye olun arkadaşlar 3000 kişi olduk şu an feneri tutmasanızda üye olun baın ben galatasaraylıyım bunu sizlere anlatmak zor olmasa gerek amaç biz engellilerin farkındalık yaratması toplumun engellileri spor yoluyla tanınması inanın bunu anlatacağım diye göbeğim çatlıyo engelli olmayanlara listenizi davet edin lütfen diyorum adamlar bana küfür ediyor ne msj atıp duruyon diye valla yardımlarınız lazım arkadaşlar açıkçası

yok karfeşim olur mu ya bu galatasaray 2,ligden başladı ozamanlar da söylendi bu aziz başkana adam engellilerden gıcık kapıyo sorun orda zaten gs takımı buralara birazda iyi yabancılar alarak geldi o da alır istese kaldı ki iyi türk oyuncularda bulur istese ondan değil yani bu

İşi yapmak istemeyenlerin klasik işi yokuşa sürme ve yan çizme durumları.
Sende GS yönetimi gibi davranırsan kimseyi biryere çekemezler.

Herhangi bir sportif dalda değil Türkiyede geri kalmayı bırak, Dünyada bile olmamalıydı.
En kısa zamanda FB ve GS tekerlekli sandalye takımlarının derby maçlarını görmek istiyoruz.

niye geçsin ki hiç bişey için geç değil yanlışın neresinden dönülürse dönülsün iyidir

bende FENERBAHÇE liyim.. ve bu takımın kurulmasını istiyorumm...

fenerbahçe tekerlekli sandalye basket şubesi açmaktansa açtığı diğer şubeleri kapatsın daha hayırlı olur kanımca

ozmn fenerbahçenin spor kluplüğü nerde kaldı fenerbahçe sk değil futbol klübü olsun ozmn yani

yarın habertürk gazetesinde grubun haberi çıkacağı bilgisi geldi arkadaşlar bana haberi yapan arkadaş gruba yazmış bakalım ne yazmışlar bende merak ediyorum destek arkadfşalar bu işi yapalım herkes üye olsun gruba lütfen sayımız artıkça böle haberler çoğalacaktır

ARKADAŞLAR HABERTÜRK GAZETESİNDE ''Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi'ni açsın diyenler'' adlı grubumuzun haberi çıkmıştır.

Facebook'ta grup kuruldu
Türkiye'nin dört büyük kulübünden Galatasaray Tekerlekli Sandalye takımının
kıtalararası Şampiyonluğu ve 2 kere Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu,Beşiktaş'ın uluslararası başarıları ve son olarakta Trabzonspor'un tekerlekli sandalye basketbol takımı kurması tüm gözleri Fenerbahçe'ye yöneltti.Günümüzün popüler iletişim sitesi olan Facebook'ta büyük çoğunluğu Fenerbahçe taraftarlarından oluşan bir grup kuruldu.''Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi'ni açsın diyenler''adlı grup sayfası,bir ayda 3 bin 323 üyeye ulaştı.

Hedef 55 Bin Üye
Grubun büyük hedefi 55 bin üyeye ulaşmak.Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı dolduran taraftar sayısına eşit olan bu rakama ulaşarak sarı-lacivertli
camiaya sembolik bir mesaj göndermek isteyen grup,bu yolla yönetimin de dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Engelli Şubesi Açılmalı
Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Ali Koç,çağdaş ülkeler arasında anılmanın öncelikli şartlarından birinin engelli vatandaşlara sağlanan imkanlar olduğunu ifade etti.Koç Fenerbahçe'nin de engelli şubesi açması
gerektiğini söyledi.Sarı-Lacivertli kulübün asbaşkanı söyle konuştu:''Ülkemizde 8 kişiden biri engelli,onları görmüyoruz.Büyük kulüpler bir işe el attıkları zaman çok daha fazla kitlenin ilgisini çekiyor. G.saray ve Beşiktaş'ın Tekerlekli Sandalye Basketbol takımlarının uluslararası başarılarıyla gurur duyuyoruz.Ali Koç olarak şahsi fikrim,F.bahçe'nin de engelli sporları şubesini açması gerektiğidir.İşin maddi tarafı yüksek ancak bu çok hassas bir konu.Gerekirse başka yerden kesilip,bu işe bütçe ayrılmalı.Bu girişim ülkemizin Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na adaylığı sürecinde bir basamak olacak.Engelli sporları daha üst seviyeye çekemediğimiz sürece ülke olarak adaylığımız bile söz konusu değil.F.Bahçe'nin de bu alanda faaliyet göstermesi,konunun önemini ve kamuoyunun ilgisini arttıracaktır''.

DİĞER ÇIKAN BAZI HABERLER DE BURADA

BASKETBOL DERGİSİNDE.

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=78686750799&h=HHP53&u=jJIla

3 saniye DERGİSİ
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=182302095530&h=4wZv9&u=TC7nj

HEP BERABER BU İŞİ BAŞARICAĞIZ İNSALLAH 3720 KİŞİ OLDUK HEDEF 55 BİN

Üst Alt