Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ferdi kaza sigortası tazminatları kalıcı sakatlıklarda ödeniyormuş!?

dragon18

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Evet değerli form kullanıcıları başlıktan anlaşılacağı üzere ferdi kaza sigortası yaptırmayın paranız boşa gitmesin 2018 haziran ayında geçirmiş olduğum trafik kazası nedeli ile sağ bacagım diz üstünden kopma dereceside ve toplamda 5 adet parçalı kırık ve greft nakli ve 18 ameliyat geçirdim hala koltuk değneği ile yaşıyorum 4 cm bacak kısalığı sağlık kurulu raporu 2 yıllık %50 olarak sigorta şirketleri ne müracaatım sonrası rapor süreli rapor olduğu için tazminat ödemeleri yapılmamıştır gerekçe ise kalıcı ve sürekli sakatlık halinde tazminat ödeniyormuş şimdi sigorta şirketleri 10 bin ila 15 bin lira teminat vererek sigorta yapıyor sonra ödememek için gerekçeler sunuyor yanisi bu düpedüz insanları kandırmak takdir sizin bizzat 2 şirkettende ferdi kaza sigortası ödemesi yapılmayarak saçma sapan gerekçelerle ödeme yapılmamaktadır. Bendeki kalıcı hasar bacak kısalığı diz kullanımı sıfır ve 4 cm kısalık

rapor almak için acele edip şartlar tam oluşmadan rapor alırsan sigorta şirketine yarım rapor gönderirsen onlarda sana ödeme yapmaz tedavi sürecini önce bitirmen gerek tedavi eden doktorlardan kati rapor alarak işe başlasaydın bu sonuç çıkmazdı

ibrahim arslan kazadan 1 yıl geçmiş bacaktaki kısalma net 30 cm x 10 cm greft uygulanmış ve doku kaybıda net bacaktaki kırıklar radyoloji ve ortopedi raporuyla sabit hadi diyelim 2 yıllık rapor var bu sahtekar sigortacılar bilmiyormu her şekilde bu adamda hasar kalacak her şekilde ödeme yapacaklar benim derdim milleti kandırmaları yok böyle ferdi kazasigortası faydaları yok bilmem ne alayı sahtekar amaçları bedava para kazanma derdinde hepsi dolandırıcı şimdi ben 1 yıl sonra %30 kati raporla gidicem bu seferde yok rapor bu kadar şu tutarda para öderiz diyecek ferdi kaza sigortası bedeli zaten 10.000 tl bunun 3 nü 5 ni ödese ne ödemese ne ama hakkını aramayan onca insan sayesinde zengin oluyor bu adi firmalar.

dragon18 20.02.2019 tarihli yonetmelige gore eriskinler icin verilecek surekli saglil kurulu engelli raporu almaniz lazim ve raporun surekli olması gerekiyor

Üst Alt