Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ferdi kaza sigortasından yardım alabilmem için şartlarım tutuyor mu?

hasan17

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benimki trafik kazası değil de, alkollüyken iş esnasında yüksekten düştüm ve alkol raporumda var
düşme kazaya girer mi
adli vaka die rapor verdiler hasteneden

benmde ferdi kaza sigortam var bu hafta rapor çıkartıp tüm belgeleri göndericem ancak alkollü olmam sorun yaratır mı
kalçama plaka takıldı daimi bende kalıcak çalışmamda bir engel sizce alkollü olmam sorun yaratır mı

geçmiş olsun ferdi kaza poliçelerinde bazen motorsiklet kazalarında ölüm ve sakatlık durumunda ödeme yapmaz poliçede belirtir.sizinkine benzer bir duruma şahit olmadım tek yapman gereken o poliçenin aslını paylaşman yada poliçenin genel şartlarına bakacan sizin kazayla ilgili bilgi varmı yokmu öğrenirsin

Alkollü olup kaza geçirmek ferdi kaza poliçelerinde teminat dışı kabul edilir. Zira kazaya davetiye çıkarıyorsun demektir.

Bu arada alkol alıp iş kazası geçirmek de ilginç bir durum. Hangi işi yaparken bu kaza geçirildi merak ettim doğrusu.

@PREVEZEPAŞA

alkollü olmanız sorun yaratır, sigorta şirketi ödemekten kaçınacaktır, mahkemelik olmanız gerek.

ANCAK; ferdi kaza sigortasında alkollü olmaktan ziyade aşikar sarhoşluk durumu önemlidir. siz kazanın olduğu sırada aşikar sarhoş muydunuz? kazanın iş esnasında olduğunu söylemişsiniz, çalışan kişinin aşikar sarhoş olmadığı kabul edilebilir, mahkemede sizin aşikar sarhoş olmadığınız yönünde beyanda bulunacak tanıklar varsa sigortadan tazminat alma ihtimaliniz de artacaktır. kazadan sonraki rapora göre kaç promil alkollüydünüz?

Üst Alt