Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fethiye'de biz engellilere yönelik dalış programı var mı?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar fethiyede biz engellilere yönelik dalış programı var mı? bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Arkadaşım 14-15 yıldır her sene Fethiye’ye giderim ve orada çok sayıda dalış eğitimi veren eğitim kurumları gördüm. Günlük motor turlarında bile bu eğitimi veriyorlar lakin dalma işi ve onun teferruatı ile ilgilenmedim. Fethiye ile ilgili web sayfalarından sanırım dalış eğitimi veren yerlere ulaşmak oldukça kolay olabilir bir de önerdiğim yolu deneyiver ltf. Fethiye ile ilgili olarak başka öğrenmek istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

teşekkür ederim arkadaşım. ayın 10 nunda fethiye ölü denize gidiyorum tatil için. yamaç paraşütü yapıcam. gitmişken arzu ettiğim dalış programına katılmak istiyorum. biraz araştırma yaptım ama pek bişi bulamadım netten. araştırmaya devam edicem tekrar teşekkürler

Üst Alt