Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FEV1 sonuçlarına göre hangi oranda rapor verilir?

ekremyilmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aşağıdaki sonuçlar ilgili rapor oran alabilirmiyim? Alınırsa kaç alınır? Teşekkürler

ddVtxnE.png

ekremyilmaz değerleriniz normal.Bu sft sonucuna göre oran verilmeyebilir.Fakat diğer röntgen,doktor muayenesi yada kullandığınız koah-astım ilaçları varsa,belki bu şekilde hafif etkilenme var denilerek oran verebilir doktorlar ama,bu sonuçlara göre çok zayıf bir ihtimal.

Raporda tanı var oran yok ne yapmalıyım?

Sağlık raporum bugün itibarı ile Ankaraya sevk edildi. %35 ile. Doktora belirtmeme rağmen boyun fıtığından %8 oran vermedi. Fakat raporda C5 C6 seviyesinde servikal disk hemisi yazıyor ama karşısında oran yok

zobN8d5.png

Sorum şu bu raporun Ankaradan onaylanmasını mı beklemeliyim , yoksa onaylanmadan doğrudan İl Sağlığa itiraz edebilir miyim ? Veya Ankara bu kısma oran verip raporu yükseltirmi?

Teşekkürler

ekremyilmaz

Bence beklemeyin ve il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edin. süreç sonunda alacağınız raporu götürüp vergi dairesine sunarsınız.

Il sağlık rapor itiraz bolumu ile gorustum dedikleri su ankardan raporunuz kesinlesmedikce itiraz edemessiniz. Rapor kesinlestikten sonra yeniden basvurabilirmiyim dedim itiraz etmeden sifir rapor basvurusu yapamassin dediler. Fikri ve tecrubesi olan varmi?

ekremyilmaz Fıtıktan dolayı raporları,beyin cerrahi bölümü eksiksiz olarak vermekte.Aynısı benimde başıma gelmişti,Nöroloji,fizik tedavi,genel cerrahi,ortopedi uzmanlarının hiç biri oran vermemiş,fakat beyin cerrahi hemen gereken oranı yazmıştı.Raporunuz kesinleştikten sonra,tekrar başka bir hastaneye sevk edildiğinizde,mutlaka beyin cerrahi polikliniğine görünüp,Mr-tomoğrafi sonucunu gösterin.

Beyin cerrahine gosterdim zaten itirazlarim sonucu doktor oran yazmam teshis yazarim dedi. Asıl kritik soru su bu teshisi Ankara %8 olarak degerlendirirmi?

Bunu bekleyip görmekten başka yapacak bir şey yok.Fakat doktorun yaptığı resmen vicdansızlık.Oran yazmamak ne demektir?Madem oran yazmayacaksın,ne demeye geçmiş oraya heyet hastalarını muayene ediyorsun?

Peki bu süreç te Ankara maliye saglik kurulu dedigimiz kurula bu eksikligi bildirebilecegimiz bir basvuru sekli varmi?

Üst Alt