Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fıat albea hakkında fikriniz nedir?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 2006-2007 fiat albea otomotik vites 1.2 motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir bu aracı alırsam elimde kalırmı yoksa piyasası varmı.saygılarımla

1.2 motor hangi araç markası olursa olsun sen uzak dur kaldıki fiat

1.2 motor otomatik vites olmaz; yarı otomatik vites olur ve geri kaçma yapabilir. 4.lü sellektör yaktırıp yokuşta bekletir seni.

Alma demiyorum; beğendiysen sorunları biliyorsanız güle güle kazasız belasız kullanın..

En ufak kazada araba poşet gibi büzülüyor

ben şuanda 2003 model 1.2 16 valf tam otomatik speedgear modelini kullanıyorum daha önceki aracım 2006 megane otomatik vitesti. albea konfor açısından fiyatına göre düşük elbette fakat genel açıdan bu fiyata alınabilecek en iyi otomatik vites araçlardan diye düşünüyorm,yokuşlarda geri kaçırması yok vites geçişleri sarsıntısız hızlanması iyi yakıt iyi bana göre...

o zaman sözümüg eri alıyorum: madem geri kaçma yok ise güle güle kullan.

1,2 motorlarda genelde en büyük sıkıntı bu: hillholter olmaması..

Motor sanziman anlamam ama kaporta yok arabada bilginiz olsun.

ttggccee;

;);):eek: Büzülmeyeni yokki en iyi büzüleni honda !

1.2 Albea alınır dostum , ekmeğe göre köfte değil mi ?

Mr.No;

Sn: Mr.No; Hillholder yarı otomatiklerde geri kaçmayı engellemek için geliştirilen sistem olarak biliyorum ben tam otomatiklerde ise ayrıca bir sisteme gerek olmaksızın geriye kaçırma olmaz kullandığımdan biliyorum.

1.2 motor araçta tam otomatik olduğuna emin misiniz? emin olmadığım için O yüzden yarı otomatik olarak kabul ettim ve hillholder kavramı yazdım.

Arkadaşlar sag bacaktan engelliyim uzun yürüme cihazı kullanıyorum H sınıf ehliyet var %50 saglık raporum var..16 bin tl param var ford fiesta alacaktım 0km 35bin tl ye üzerini kredi cekicektim fakat son anda caydım cünkü ilk kez arac kullanıcam acemiyim bu bir vede krediye girmek istemiyorum ama şimdi bir ikinci el alıp öyrenip seneye satar üzerinede biriktirip öyle 0km arac alırım diyorum haksızmıyım.birde ikinci el arac alımında satmak için 5 yıl beklemiyoruz galiba deyilmi SAYGILAR

İkinci el de FIAT ALBEA otomotik vitesi begeniyorum iceriyini bilmiyorum ama iyimi kötümü???

Normal bir aracı alıp gerekli tadilat ve onaydan sonra kullanıp tekrar satışında evet 5 yıl şartı yok. Albea ya gelince en üst versiyonu dynamic diye geçiyor ondada pek fazla bir şey yok yani sadece vasıta ihtiyacını gidermek için bir araç diyebilirim bence Albealarda speedgear lar tam otomatiktir.

Biri bana acıklayabilirmi şimdi 2006 model fıat albea 17bin tl 2001 opel corsa 2000tl nedenki arada 6 yıl var eski corsa daha pahalı anlayamadım

Kesinlikle Albea önermem özellikle 1.2 Albea'lar için genelde çekiş problemi olduğu söyleniyor. Birde akü'yü olurda değiştirmek zorunda kalırsınız beynindeki herşey sıfırlanıyor servise götürmek zorunda kalıyorsunuz. ( Teyp , Saat , Otomatik gösterge vs.vs. ) Yerine Peugeot 307 tavsiye ederim...

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben Albea reklamı yapıyor gibi anlaşılmak istemem ve övmem. Ama akümü değişince servise gitmedim sadece saat ve ekran ayarlarını manuel yaptım bunu eski arabam megane dada teyp kodundan cam ayarına kadar kendim yapıyordum ve bunlarıda Albea almayı düşünenlere kullanıcı olarak bilgi mahiyetinde söylüyorum.bu tamamen tercih meselesi araçtan çok fazla bir şey beklenilmemeli.

Fiat Albea fiyatına gore alınır ve ekonomik bir arac . Tam otomatik vites geri kaydirmaz. Benim arkadaşta 2005 model Albea var engelli tertibatlı satmayı düşünüyor, düşünürseniz 0532 724 2001 fen ulaşabilirsiniz

hocam kaç paraya alacaksın önemli olan o birde kaç binde

hani bir ata sözü vardır ya arkadaşlar ucuz etin yahnisi olmaz diye bu araç işleride aynen öyledir pahalı ve Avrupa da isim yapmış arabalar tabikide iyidir demem o ki herşey parasına göre parayı bastırırsan alırsın kaliteyi bastıramassanda parana göre alırsın ve masraflarınada katlanırsın bir bir daha iki bu kadar basit

Üst Alt