Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat araçlarına özel donanımı kendisi yerleştiriyor...

mutlu59

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
TÜM ENGELLERİ KALDIRMAK İSTEYENLERE, AUTONOMY.

Autonomy programı size gerçek bir bağımsızlık sunuyor.

FIAT AUTONOMY olarak yayınlamış yeni gördüm paylaşmak istedim Link >>

FIAT - fiat.com.tr

solb.jpg
Engel: Sol Bacak Fonksiyonsuz
Çözüm: Otomatik Debriyaj Kiti düz vitesli benzinli veya dizel araçlarda sol bacağı fonksiyonsuz olan sürücüler için vites değişimine olanak veren debriyaj pedalının otomatik olarak basılmasını ve bırakılmasını sağlayan sistemdir.
sagb.jpg
Engel: Sağ Bacak Fonksiyonsuz

Çözüm: Sol Gaz Pedalı Kiti otomatik vitesli araçlarda kullanılmak üzere gaz pedalının sağdan sol tarafa alındığı sistemdir.
ikib.jpg
Engel: Her İki Bacak Fonksiyonsuz
Çözüm: Manuel Gaz ve Fren Kiti otomatik vitesli araçlarda gaz ve frenlemeyi manuel yapmaya olanak veren sistemdir.
k-biri.jpg
Engel: Kollardan Biri Fonksiyonsuz
Çözüm: Infrared Kumanda Kiti otomatik vitesli araçlarda kullanılmak üzere tüm yardımcı kumandaları direksiyon üzerinde toplayan infrared kumanda sistemidir.
bir-k_sol-b.jpg
Engel: Fonksiyonsuz Bir Kol ve Sol Bacak
Çözüm: Otomatik vitesli araç ve infrared kumanda sistemidir.
bir-k_sag-b.jpg
Engel: Fonksiyonsuz Bir Kol ve Sağ Bacak
Çözüm: Otomatik vitesli araçlarda sol gaz pedalı kiti ve infrared kumanda sistemidir.

ekstra para almadan mı yerleştiriyor??

Aracın fiyatına ekleniyor olmalı. Başka türlü olmaz gibi geliyor bana

Aslında şu anda aparat ücretini ekliyorlar. Fakat bu günlerde bu konuyla ilgili bir mail yazdık servisimiz tarafından bölge yöneticilerine.. Ben ve iki arkadasımın daha Fiat'tan arac alırken yaşadıklarımızı anlattık. Benzinli fiyatına dizel kampanyası yaptığınız gibi biz engellilerede aracı seçmek sizden tertibatı bizden gibi bir kampanya yapabiliriz diye birde öneri sunduk.. Bakalım gelişmeler nasıl olacak..

pusula firmasıyla çalışıyorlar sanırım o kampanya olmaz...keşke olsa
ama parası gene bizden çıkıyor.üstelik her aparatım fiyat işçiliği ve kdv sini de bizden alıyorlar.

FİAT'dan engellilere özel hizmetler..

AUTONOMY KİTLERİNİN KULLANABİLECEĞİ FIAT MODELLERİ
-Albea Sole
-Palio Sole
-Grande Punto
-Punto Evo
-Linea
-Bravo
-Fiorino
-Doblò

Buna göre bundan sonra tartışmasız doblo ve fiorino panelvan tarzı araçlarında ötv ve mtv den muaf olarak alınabilir olduğu kanıtlandı :) hayırlı uğurlu olsun..

Üst Alt