Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hususiye cevirtirsiniz oda heralde 6 000 civarı tutuyor . o zaman hususi olarak alırsınız. ben dobloyu sormuştum otomatik vites . nomarde 46 000 tl idi hususi almak isteyince 52 000 çıkarmışlardı . ordan söyledikleri böyle idi .
binek tipi modeli yaklaşık 44.000 civarı.1.6 dizel yarı otomatik.100 km. 6,0 litre civarı yakıyor.ikinci el alacaksanda zaten ötv olayı olmadıgı için alabilirsin.üzerine kayıt yaptırıp yıllık mtv yi ödemezsin.
2.el araba alırsam ne yapmam gerekıyor mtv muhaf olmak için ...
buarada alacagım araba otomatık vıtes degıl bı sorun olurmu ..cunku benım sag elım yok bılekten asagısı
Arkadaşım ismini ve hangi şehirde bulunduğunu bilmiyorum ama öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
Yine öncelikle H sınıfı ehliyetin olmadığı sürece kendin kullanmak amaçlı ve vergilerden muaf hiç bir aracı üzerine kaydederek alamazsın. Ticari araç olarak 1.600 cc.yi geçmeyen dublo tarzı araçda alabilirsin ancak bu araç 1+1 ve 4 tekerlekli olmalı. Daha fazlasına müsade edilmiyor. Hususi binmek istiyorsan bu araçlar genellikle hafif ticari araç olarak geçiyor. Hususi araca dönüştürülmesi ise bayağı masraflı ve eziyetli. Bence otomobil tarzı araç alamızda fayda var. Ama kullanım amacınıza bu tür araçlar uygun ise ve fiyat söz konusu değil ise bazı prosedürleri yerine getirdiğiniz müddetçe sorun yok.