Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Fiorino Conformatic vites nasıldır?

emrett

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben kas hastasıyım ve ancak otomatik vitesli araç kullanabilirim:eek: Bir sorum var fiat fiorino nun comformatic vitesi bildiğimiz otomatik vites gibi midir:confused: Bir kere kullandıktan sonra aracı bir daha vitese el sürmeden kullanabilir miyiz:confused: Nasıl bir vitestir arıza çıkarır mı çok:confused::confused: Cevaplayan arkadaşlara şükranlarımı sunarım... Saygılarımla.

emrett bende kas hastasıyım (LGMD) yürüyebiliyom ama bana h sınıfı ehliyet vermediler.. ayrıca kollarımda normal bir insandan daha güçlü!!!

sen iyisin benim 5 yıl önceki halimsin aynı ama sakın enerji veren içeceklerden içme ben bir içtim kaç gün bacaklarımı doğru düzgün hissedemedim şimdi eskisi gibi değilim tüm kaslarım aşırı ilerledi güç yok artık bende ama kardeşim ben yandım sen yanma...

Fiat fırıno yenı bır arac gecende bır arkadasım aldı sıfır. Bır hafta sonra otomatık vıtes arızalandı.servise götürdüler bır suru ıs. Bana sorarsan gucun bu sınıfın en ıyısı vw.caddypıyasada ustune yok. Fıat fıorıno pegout partner cıroen berlıngo hepsi aynı fabrıkadan (fıat) cıkıyor.

Arkadaşım eğer otomatik vites araba alacaksan sana kalitesine göre yazıyorum. Mercedes bmw audi wolkswagen honda yukarıdaki yazılı markaların bütün otomatik vitesli arabaları sorunsuzdur. Renault ta ise yeni çıkan EDC vites sorunsuzdur. Hemde güzel kardeşim niye fiorino alacaksın ki o araç ticari araç statüsünde yani indirimi az olur. Yol tutuşu iyi değil içi dar. Onu alacağına stejyin bir araba alabilirsin.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim biliyorum ben de bu markanın iyi olmadığını ama ötekiler de çok pahalı bana kas hastası olduğum için de yüksek araç lazım dedikleriniz bayaa pahalı araçlar inş. herkes için en hayırlısı olur olmadı ford fusion düşüneceğim ancak şu caddy ye de bir bakmam lazım :)

caddy dogru uzerine yok DSG şanzıman sınıfının en iyi fakat anlamadıgım Fiat italyan Pegout Fransız Citroen Alman hepsi nasıl aynı fabrikadan cıkıyor.!? :)

ya baktım da ticari diye geçiyor ya caddy olmaz o :D onun için başka baktım nissan juke 1,6 lt otomatik 36,500 e geliyo bakalım paraları denkleştirmek lazım çok para yav ;);) hayırlısı artık Ayrıca aynı fabrikadan çıkması çok normal şasi ve dış iç herşeyi birebir aynı sadece marka amblemi farklı :eek: mantıklı düşünürsek ucuza mal etseler yetiyor nasılsa marka satıyor...

fiat fiorino Hem ticari ve hem otomobil sınıfı olmak üzere satılıyor, fiyatı gayet uygun ve multijet dizel,yakıt çok iyi...

titan;

Biliyorum binek olarak da satılıyor da binek olarak alınca ötvsi %37 mi düşülüyor yoksa %10 mu o var işte:D:D

Cady triendly binek olarakta satılıyor senin ruhsatta ne işlettigin önemli hususi veya ticari bildigim kadarıyla...

emrett;

binek olanı alırsan %37 yalnız binek fiyatı 40 civarı 26 ya hesaplatmışım full ünü

Üst Alt