Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Fiorino otomatik vites araç almak istiyorum. Fiyatlar..?

Çapa63

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar sıfır Fiat Fiorino otomatik vites araç almak arifesindeyim, firmalar bana 48-49 binlira fiyat söylediler. ÖTV indirimli olarak anahtar teslim Full aracı 34-35 bin lira fiyat verdiler. Ayrıca bunlara ek olarak "Tertibat, Muayene, cekici" hizmetleri hariç. Sizce bu fiyat uygun mu? Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden yazacağınız yorumlar için teşekür ederim.[

Ford b-max sordum geçenlerde full paket 1,6 motor benzli otomotik indirimli 37 bin dediler

Bahsettiğiniz aracın hangi modeli [FONT=Arial]Fiorino Combi 1.3 Multijet Dynamic Comfort Matic E5 mı ?
Birde bunlarda da ötv oranı %40 mı ?[/FONT]

arkadaşlar audi a3 1.6 otamatik vites özel donanımlı araç fiyatı ne kadardır?

Alacağım Araç "FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP EMOTION E5 CL2" (otomatik vites binek otomobil) Çöl Grisi
Renk için + 500.Lira fark istiyorlar. Ayrıca bunlara ek olarak "Tertibat, Muayene, cekici" hizmetleri hariç. Konuya yorum yazdığınız için sizlere teşekür ediyorum.

ben tofaş da çalışmaktayım hiç bir bayi renk için senden ücret talep edemez. fabrikadan araclar metalik boya cıkmakdadır.

2012 mayıs ayında bende aynısını aldım.ötv indirimli her şey dahil 31.000 tl ye aldım.beyaz renkli.benimkinde tertibat yok.sadece otomatik vites.çok memnunum, tek etsiği hız sabitleyici yok.

murat yanlışın var.
beyaz istersen metalik olmaz, tabiiki opak ve metalik renk olarak tercih edebilirsin,opak istersen ucuz

Teşekürler Murat Arkadaşım, bir mahsuru yok ise peki senden bir isteğim olacak yardımcı olursan çok sevinirim, Bursa'daki her hangi bir Fiat Bayisinden bu yukarıda bahs ettiğim aracın fiyatını öğrenme şansın olabilirmi. Bu konuda yardımcı olursan çok ama çok sevinirim. Teşekür ederim.

Danua arkadaşım bunlarda ÖTV %40 çünkü bunların Otomobil olanını alıyorum. Yani Ruhsatı otomobil diye geçiyor.

Telefonla görüşerek bir çok bayiden fiyat alabilirsin

ne tarz bir arabaya ihtiyacını görür bilemem ama araç otomatik vites olunca iyi bir seçim yapmak gerekiyor yoksa astarı yüzünden pahalıya gelebilir. bütçenizi biraz zorlayabilecek olursanız ben toyota,honda,voswagen markalarından birini tercih edin derim otomatik viteste en başarılı olanlar...
biz de bu yıl içinde almayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım bana en makul toyota yaris geldi. sizlerlede notlarımı paylaşayım. yanlız fiyatlar ortalamadır bayiye göre değişebilir...

2013 model toyota yaris fun 1.4 dizel otomatik 47.250 - %37 = 30.ooo-32.ooo arası (2012 modeli 45.250)
2012 model toyota auris comfort extra 1.4 dizel otomatik 50.750 - %37 = 32.000.34.000 arası (2013 yeni kasa auris 1.4 dizel+oto. 36.ooo-38.ooo arası)
----------

opak yada metalik boya olması fark etmiyor tofaş da mustafa bey yarın size yazarım fiyatları

Çapa63;

Mustafa bey; Ben 2011 md Fiorino Emotion 75HP Otomatik vites araç sahibiyim, aracım 63.000 km'de, bu aracı tercih etmeniz isabetli olmuş memnun kalacaksınız, benim nacizane favsiyem 75HP değilde 95HP olanını almanız yönünde, yazmış olduğunuz indirimsiz fiyat bir an bana aşırı geldi fakat siz aracı otomobil ruhsatlı olacağınız için ÖTV %40 olarak hesaplanmış buda çok normal, nasılsa sizi bağlamıyor ÖTV + MTV'den muhafsiniz, MTV deyip geçmeyin daha bir kaç gün önce ilk taksit olarak 413.5TL ödedim X2=827TL yıllık eder. Bu arada kafan karışmasın benim aracım indirimli alınma değil sivil plaka :) Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim...

binek model olan fiorinolarda malesef şuan 95 bg yok standart 75 bg cıkıyor

Öncelikle hepinize teşekkür ederim vermiş olduğunuz ve benimle bu bilgilerinizi paylaştığınız için.
Mami Jnior (Muhammet) arkadaşım telefonla görüşerek fiyat araştırması yapıyorum. Ancak araç fiyatı belirttiğim gibi 34-35 bin liraya bana çıplak fiyatı, tertibat ve diğer muayene gibi işlemler hariç.
redkit (Muhmmed) arkadaşım bütçemi zaten zorlayarak ancak ve ancak kredi kullanarak 30-35 bin lirayı denkleştiriyorum.
Murat_bursa (murat) arkadaşım yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Yazacağınız fiyatları bekliyorum.
MUR37 (murt tosbıyık) arkadaşım belirttiğin siteyi daha önce inceledim.
BaSKaN53 (Ali) arkadaşım Murat arkadaşımın da belirttiği gibi 75HP olanı var, 95HP yok bunlar standart olarak üretiliyormuş. Ayrıca belirttiğin gibi indirimsiz fiyatı firmalar bana 48-49 binlira fiyat söylediler. ÖTV indirimli olarak anahtar teslim (Tertibat, Muayene gibi giderler hariç) Full aracı 34-35 bin lira fiyatverdiler.
Saygılarımla

Not. Yorum, paylaşım, tecrübe, tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.

Aracı aldığınızda, ilk iznelimlerinizle birlikte aracın resimlerinide bekleriz...

Nasıl 49 bin liralık aracın yüzde 40 ı 35 bin lira oluyor bu ındırımı neye gore yapıyorlar ?

İnanki arkadaşım bende anlamış değilim, yani 49 binliralık araç nasıl oluyor da 34 bin liraya mal oluyor, yani firmaya sorduğumda bana hesaplamayı ÖTV olarak %40 hesapladıklarını söyliyorlar ama anlamış değilim. Daha doğrusu bu hesaplama yani verilen rakam doğru mu?

Bu firmalar anlasılan bızım uzerımızden de faydalanıyorlar, bunları şikayet edecek bir yer olmalı

aracın bursadaki bayi fiyatları indirimli hali 34.500 tl

eger birde imkanınız varsa eskişehir ve bilecik bözüyük deki bayilerden bilgi alın çünkü buralardaki bayilerde piyasanın 1000 ile 1500 tl daha altın da bir rakam verebiliyorlar.

Söylediğiniz gibiyse hesaplamada bir yanlışlık yok. Bu da beni rahatlattı. Teşekür ederim.

Şu anda fiyat araştırmasındayım, ancak gördüğüm odur ki İstanbul, Tekirdağ, Bilecik, Bursa, ve Yalova olmak üzere bir çok bayiiden fiyat aldım. Hiç fiyat farkı yok arada sadece 33.800.bin lira fiyat veren oldu, diğerleri 34.000.-36.000.bin lira arası fiyat veriyorlar.
Anlayacağınız gibi bayiden bayiye değişen bir fark yok. En azından benim gördüğüm kadarıyla.

Selam Mustafa bey ,Araç hakkında düşüncenizi karıştırmayım ama Fiat fiorinaya 35.000 TL vereceğinize imkanlarınızı maksimum değerlendirip SEAT ALTEA XL 1.6 TDI DSG şanzımanlı aracı almanızı tavsiye ederim. Konfor kalite sağlamlık özellik yönünden Fiorinaya göre çok artıları var ve daha geniş bir araç. Engelli indirimli fiyatı da iyi bir pazarlık yaparsanız 37.500 TL ile 39.000TL aralığında alabilirsiniz. 4.000tl fazla ödeme yapacaksınız ama en azından iyi bir araca bineceksiniz.

Şahsen bende olsam fiorina falan almam.
Sonuçta o araçlar ticaret için üretilmiş, konfor falan beklemeyin.
Geniş aile arabası arıyorsanız , onun yerine @Bayrak'ın da dediği gibi ford cmax-bmax, megane scenic, seat altea, citroen picasso vs. tarzı araçlara yönebilirsin.

Arkadaşlar doğru söyliyorsunuz, haklısınız ama zaten bütçemi zorluyarak bu aracı alamaya çalışıyorum, ayrıca bu aracın yani rahat bir araba ayrıca, Ailem ve çocuklarım da var" biraz da bu yönde böyle bir tercihim var. Bilmiyorum yani sedan tarzı araçlar da biraz daha pahalı olduklarından, zaten kredi ile ancak ve ancak belirttiğim tutarı denkleştirmeye çalışıyorum. Allah bana ve benim gibi hedefleri olanlara yardımcı olsun, ve İnşallah işlerimiz yolunda gider.
Bu konuda bana yardımcı olduğunuz için ve yorum ve önerilerde bulunduğunuz için çok ama çok Teşekür ederim.

mustafa bey ben bu araçların yol testlerini yaptım fabrikada euro5 motora sahip tüm fiatlar ekonomik,yedek parcası ucuz,periyodik bakımları makul fiyatlarda; sizin için şimdiden hayırlısı olsun derim. Arkadaşlar aracları söylerken yedek parca,bakım masrafları,yakıtda ekonomik olması,aracların kasko bedelleri bunlarıda göz önüne almak lazım

Murat arkadaşım teşekür ederim, sizin de belirttiğiniz gibi yedek parca, bakım masrafları, yakıt da ekonomik olması, aracların kasko bedelleri bunları da göz önüne almak lazım.
Ayrıca inan ki tabi ki hepimiz her şeyin en iyisine layık insanlarız. Ama maalesef ekonomik şartları da göz ününde bulundurmak lazım. Zaten biz Engellilerin yaşam alanları kısıtlı ve bir o kadar da sağlam kişilere nazaran giderlerimiz daha fazla oluyor.

Üst Alt