Fiat Fiorino
Arkadaşlar bende 2011 model Fiorino Emotion Triptonik (Otomatik) araç var, ÖTV konusunda gerekeni (kazazede) Mustafa bey gereği gibi izah etmiş, ben size aracın kendisinden söz edeyim, evet araç 1.3 MultiJet motor'a sahip, araç gayet seri ve güçlü, zaman zaman aksini söyleyenler oluyor, hatta rampada bayılıyor çekmiyor vs vs Bilenler için yazıyorum İstanbul Çarşı kapıda Tiyatro cad. ve Piyer loti deki rampayı sürekli kullanıyorum ve yukarı çıkışım sürekli 5 kişiyle oluyor, emin olun gaz verdikçe koltuğa yapışıyorsunuz öyle yığılma bayılma vs yok, tabiki devirsiz kullanılırsa araçta tepkisini gösterecektir.
Gelelim yakıt konusuna malum ist trafiği özellikle mesai saatlerinde aracın içi full dolu, dur kalk ve sürekli düşük vides kullanımda 6.5lt ile 8,0lt arası yakıyor, bunun yanında uzun mesafe kullanımda normal hızlarda yani sakin kullanımda yakıt ortalaması 4,0lt ile 4,5-5,0lt ortalamasıdır bu oran aynı sengmentteki hiç bir araçta yoktur, aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa dilimin döndüğünce anlatmaya çalışırım.!
Not: Bahsi geçen araçla alakalı daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen arkadaşlara
www.fiorinofunclub.com 'u incelemelerini öneririm..
Sevgili Moderatörüm verdiğim link kurallarınıza uygun değilse? gereğini yapmanızı istirham ederim. Saygılarımla