Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat fiorino panorama binek otomobil statüsünde mi?

hknizm1977

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar fiat fiorino panorama diye bir araç çıkarmış sitesinde bınek otomobıl sayfasında fakat muşterı temsılcısı konuyu cozemedı araç ruhsatı bınek dıyor ötv muafiyetı sorunca muallakta kaldı sızce tıcarımıdır yoksa bınekmı dızel otomatık yakıt cokiyi diyorlar ötv çözersek tamamdır birde 5 yıl önce alınan saglık raporu gecerlı olrmu sag el bilekten yok..

guzell hayırlı olsun kaç para hangi model ötv 37mi.

Kazazede hayırlı ugurlu olsun? ne kadfara gelicek sana anahtar teslim? aparat var mıdır?

arkadaşlar hususi otomobil ruhsatlı olarak anahtar teslim 31000 liraya anlaştık ve siparişini verdik.daha teslim olmadı.1 ay içinde teslim edeceklerdi.izmirdeki fiat bayileri tok satıcılar.ben uşak bayiiinden aldım.izmirdekiler 32000 den aşağı inmediler.aparat yok.evet ötv % 37 den muaf oluyon bu şekilde hususi otomobil ruhsatlı olunca.en full donanımı.sadece navigasyon yok.

ÖTV %15'dir diye düşünüyorum. %37 ise süper bence de..

slm Kazazede peşinmi fiyatı krediyelmi aldın bana 33 bin tl dediler

Aracın ÖTV indirimsiz fiyatı nedir acaba? Birde otomatik vites opsiyonu var mı acaba?

fiorino panoromo modeli ticari değildir.otomobil ruhsatlı olandır.ötv oranı % 37 dir

arkadaşlar ötv bizim için yani ötv den muaf olduğumuz için %15 olsa nefarkeder % 37 olsa nefarkeder. ötv yi unutun.araba işinize yarıyormu yaramıyormu ona bakın siz.arabam hususi otomobil ruhsatlı olduğu için % 37 ötv den muaftır.
arabam otomatik viteslidir.
arabanın ötv indirimsiz fiatı 43500 liradır.
31000 lira arabanın tamamı peşin olan fiatıdır

Fiat Fiorino

Arkadaşlar bende 2011 model Fiorino Emotion Triptonik (Otomatik) araç var, ÖTV konusunda gerekeni (kazazede) Mustafa bey gereği gibi izah etmiş, ben size aracın kendisinden söz edeyim, evet araç 1.3 MultiJet motor'a sahip, araç gayet seri ve güçlü, zaman zaman aksini söyleyenler oluyor, hatta rampada bayılıyor çekmiyor vs vs Bilenler için yazıyorum İstanbul Çarşı kapıda Tiyatro cad. ve Piyer loti deki rampayı sürekli kullanıyorum ve yukarı çıkışım sürekli 5 kişiyle oluyor, emin olun gaz verdikçe koltuğa yapışıyorsunuz öyle yığılma bayılma vs yok, tabiki devirsiz kullanılırsa araçta tepkisini gösterecektir.
Gelelim yakıt konusuna malum ist trafiği özellikle mesai saatlerinde aracın içi full dolu, dur kalk ve sürekli düşük vides kullanımda 6.5lt ile 8,0lt arası yakıyor, bunun yanında uzun mesafe kullanımda normal hızlarda yani sakin kullanımda yakıt ortalaması 4,0lt ile 4,5-5,0lt ortalamasıdır bu oran aynı sengmentteki hiç bir araçta yoktur, aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa dilimin döndüğünce anlatmaya çalışırım.!

Not: Bahsi geçen araçla alakalı daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen arkadaşlara www.fiorinofunclub.com 'u incelemelerini öneririm..
Sevgili Moderatörüm verdiğim link kurallarınıza uygun değilse? gereğini yapmanızı istirham ederim. Saygılarımla

FIAT'ın DOBLO ve FİORİNO modelleri türkiyede üretimi yapıldıgı için sanayi bakanlıgınca hem ticari hem hususi kaydı vardır.
ister binek ister ticari alırsınız.doblo panaroma ticari 41 000 hususi 45 000 civarı fiorino için se bana binek modeline 33 000 gibi bir rakam vermişlerdi.

akulu sandelyeli kişilerde tavsiye edermisiniz,benim için tavan ile tavan arası 1,45 olmaliki kafam tavana degmesin.

fiorına panaroma sahibi arkadaşlara sormak istiyorum, otomatik vites olanı 95 hp araç mı? yoksa 75 hp olan araç mı? sitesinden baktığımda sanki sadece 75 hp olan araç otomatikmiş gibi algıladım. bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim.

kötü haber keşke 95 hp olanın da otomatik seçeneği olsaydı.

slm fiorinonun qubo adı altında süper engelli arabası var fotografını yükleyemedim ama fiorino süper tasarım diye aratırsanız görürsünüz.saygılar

Üst Alt