Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat fiorino veya fiat doblo panoroma hakkında bilgisi olan var mı?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
fiat fiorino veya fiat doblo panoroma indirim ne olur ? veya ben aküllü arabadayım fiat fiorino almak istiyorum arabamla bagaj dan rampa yapıp içeri girebilir miyim yükseklik kurtarır mı yoksa bunun için doblo mu tercih etmeliyim kısacası ben aküllü arabayla hangisi ile rahat girerim şöför koltuğuna geçeceğim sade içeri arabam girsin?

doblo ve fiorinoda böyle bir düzeneğin olduğunu bilmiyorum ama wv cady var ama yurt dışı sitelerde görmüştüm...

Duzenegi ben yapcam rampa vs sade akullu aracla icine girilir mi tavan yukseklik genislik olarak hani

Zakzom arkadaşım, benim mevcut fiat fiorino panoramam var, ben ortopedik engelliyim yani koltuk değneği kullanıyorum. Ancak yukarıda bahs ettiğin şekilde sen akülü aracınla bu araca rampa dahi yapsan bu araca zor sığarsın, ancak dobloyu tavsiye edebilirim.

Hocam arka koltuklari cikarcam buna ragmen sigmaz mi diyosun ? Aklimdaki su arka koltuklri cikarip ufak bi rampa ile iceeri girmek ve sofor koltuna atlamak ve doblolarin fiyati tuzlu die biliyorum

panoroma

KAPI ÖLÇÜLERİ

Sürgülü yan kapı: genişlik / yükseklik (mm)
644 / 1041

Yukarı açılan arka kapı: genişlik / yükseklik (mm)
1348 / 1245

YÜK BÖLÜMÜ ÖLÇÜLERİ

Yük bölümü uzunluğu (mm)
1130

Yük bölümü genişliği (mm)
1473

Davlumbazlar arası mesafe (mm)
1046

Yük bölümü yüksekliği (mm)
1205

Yükleme eşiği yüksekliği (mm) (yüksüz)
541

doblo

KAPI ÖLÇÜLERİ

Sürgülü yan kapı genişliği (mm)
685

Sürgülü yan kapı yüksekliği (mm)
1142

Arka kapı genişliği (mm)
1231

Arka kapı yüksekliği (mm)
1245

YÜK BÖLÜMÜ ÖLÇÜLERİ

Yük bölümü uzunluğu (mm)
1680

Yük bölümü genişliği max (mm)
1470

Davlumbazlar arası mesafe (mm))
1200

Yük bölümü yüksekliği (mm)
1305
Yükleme eşiği yüksekliği (mm) (yüksüz)
535

Tekerlkli sandalyede otururken yerden yüksekliğinizi ölçün sonra da fiorino ya da doblonun iç yüksekliğini ölçün karşılaştırın..

Fiat doblu ucuz rampa satan yer var mi?

fiat doblu ucuz rampa satan yer var mi

Üst Alt