Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat fiorinonun otomatik versiyonları hakkındaki görüşleriniz..?

redkit

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Fiorino lar hem fiyat yönünden hemde yakıt yönünden çok ekonomik bir araba genişliği de fena değil 4 kişilik bir aileye rahat yeter diye düşünüyorum. Ama fiatların otomatik şanzımanları konusunda pek memnun kalınmadığını duymuştum sizin görüşleriniz nelerdir başka bir marka-model tavsiyeleriniz de olabilir indirimli hali ortalama 20-25,000 arası gelecek şekilde otomatik+dizel olması tercihim. Teşekkürler

arkadaş çok ekonomik ama servisten çıkmıyor
adeta tene parçası
amcamda 2012 doblo var
şanzuman değişti
helesyon yaylar diskler turbo hortumu fırladı ve araç kaığt gibi firorinoyu bilmiyorum ve araç 15,000 de şu an pek fazla tavsiye etmem renault yada ceharolet bak güzel araçlar

Fiorina alana kadar dizel hyundai ye bakarım daha güzel ve kaliteli (Tofaş'a göre)

evet bende fiorino almayı düşünüyorum.
otomobil ruhsatlı olarak 32.500 e bırakıyolar en son.bu arabayı çok methettiler bana.kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.otomatik dizel olarak en uygun bu araba var.

fiorino ticari arac özürlü ala biliyormu

evet alabiliyor.istersen ticari ruhsatlı, istersen otomobil ruhsatlı olarak.

herkese merhaba ben de fiorino almayı düşünüyorum ama arac hakkında da fazla bir bir bilgim yok aracı tullanan arac hakkında bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Hyundai ELANTRA!Optik design içi süper göğüs kısmı full +full müthiş bi arab!!! ama yinede Opel veya VW den şaşma derim!!! mesela 116i BmW de düşünebilirsin Ötv indirimli 27-32 lira arası alırsın... madem sıfır bi araç düşünüyosun iyi karar ver içine sinsin kardes!!! şimdiden hayırlı ugurlu kazasız belaasız dilerim...Allah bütün engelli arkdaslarımza herseyin en iyisini versin hakkımızdan hayırlısını versin!!!....

evet bu yönden düşündürüyo :/

teşekkürler

otomatik fiorino alan ve kullanan kimse yokmu. fiorino hakkında bilgisi olan yazsın.arkadaş fiorinoyu sormuş, araç tavsiyesi istememiş arkadaşlar.

Bende 2009 model fiorino var 3 senedir biniyorum triptonik vites ister oto ister manuel çok az yakıyor alacaksan 1.3 multijet active al benimki ondan benimki kapalı kasa kamyonet ruhsatlı her sene muayeneye giriyor alacaksan otomobil ruhsatlı al ama oda biraz daha pahalı sırf ruhatı için 3 yıldır arıza yaşamadım şimdi 38000km de tıkır tıkıt gidiyor maaşallah 500 tl elden kullanma aparatı taktırdım

32.500 fiata verene kadar renault fluence dizel otomotiğe bin biraz daha ekleee

parsam;

Ruhsatta engelli otomobili diye mi geçiyor ? Kapalı kasa ticari oluyor.

ticari araçlarda ötv oranı düşüktür indiriminiz çok az olur binek araç daha mantılklı

bu ticari araç olarak gecmektedir ötv si farklıdır

benim de fiorinom var,2009 model gayet memnunum..yakıtta cimri,sadece yokuşlarda 1,3 motor olduğundan biraz tıkanıyor.

bende fırorino araştırıyorum tekerlekli sandelye için bence en uygunu fırorino biraz puhalı ötv siz mi alasam yoksa 20-25 bit tl arası 2009-2011 arası değişen fiyatamı alsam karar veremedim?

fiat panda vardı bende otomatik memnunum güzel ama çift kavramalı değil

Fiorino iyi de arka tekerlek makasli süspansiyon yok kamyon gibi hoplar

arkadaşlar ben araba almayı düşünüyorum sıfır alamam 2.el fiat
2010 MODEL 1.3 DİZEL FİORİNO EMOTİON otomatik vitez alıcam 27 bin tl kulanan varmı bu fiyat uygunmu

Sedat kardeşş 82000 ötv indirimi 56 bine geliyorr honda cıvıc 45 bine geliyor benzinli orta paketi bende honda alırım lpg ben takdırırm 1000 tl olur biterrr japon alın benceeee arkadaşlarrr

Arkadaşlar 2009 model fiorinom var km 67000 dizel otomatik vites elden kullanma aparatida var 21500 TL sarıçam tel 05335788874 istenenlere watsap la yolların resimleri

Parsamın arabası cok güzel, ben alacaktım ama sıcak yerde yasadıgım için kliması yok diye alamadım, güneyde ve egede yaşamayanlar kaçırmasın

Üst Alt