Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat linea 1,6 Multijet araç B sınıfı mı, C sınıfı mı?

nasıl lafan karsıtı anlamadım ne c mi b mi

arkadaş bahsettiğin araç sınıf olarak B segment bir araçtır. şimdi niye dersin diye...
açıklayayım sana LİNEA nin karoseri şaşi olarak grand puntodan alınmıştır yani dikkatle aracı incelersen
bunu anlarsın araç oldukça uzundur fakat geniş değildir.
Fiat bir aile arabası yapmak istemiş gel görki oturup yeni bir kasa çizimi yapmak yerine grand puntonun karoserini
fiat linea ya eklemiş.
aracı inceleme fırsatım oldu 1.3 multijet emotıan olanına baktım donanım olarak yüksekti fakat kalite olarak
hiç yeterli degil en üst donanım paketinde orta diyebilecegim kalite var
1.6 larda 4 teker disk ama 1.3 lerde arka tekerler bile kampana düşün yani bu devir de kampana mı kaldı ....

c sınıfı diyorlar dingil ölçüleri felan b sınıfı olarak geçmiyomuş internet ten bakın orda gördüm

:) ebru arkadaş internette öyle derler. B segmentinden uzun olduğu için boyutları C segment diye adlandırmışlar amacım sana yardımcı olmaktı.
böyle bir araç mı almayı düşünüyorsun !
sana yazdıgımın arkasındayım karalamak için söylemıorum bana sorarsan ya alman otomobili yada japon araclarından birine bak 1.6 motor çok daha güzel araçlar var. Fiat linea ya binip baktın mı kapı saçları üflesen kapı açılıyor. sütünlar çok ince emotiıanda 10 hava yastıgı var tavanda dahil olsa ne olacak aracın kaputuna basınca sac burkulur B segment hundai accent daha kemikli mesela...

valla bişey anlamadım b sınıfıyla sürerim yani pek anlamam ehliyet tipleri segmentleri

ebru boşver fiatı ona vereceğin paraya yazık.

merhaba sızın ehlıyet b sınıfı olacak :b sınıfı 4 tekerli aracların hepsı ıcın gecerlıdır:c sınıfına gelınce c kamyon ehlıyetıdır:

pasam sanırım ebru ehliyetten değil aracın segmentinden bahsediyor hani olur ya sedan sw b segmenti c segmenti sprort tourer vs. yoksa ebru kamyoncu olmak istemez sanırım, zaten istesede kamyon alamaz değil mi? alsada kamyoncular kan ağlıyor piyasa iyi değil

başlıkda karışık başlığa verilen cevapta, başlığı açan arkadaş sanırım ehliyet ile segment arasında ilişki kurup soru sormuş sanki. B sınıfı ehliyetle C segmenti araç kullanabilirmiyim gibi. eğer soru buysa kullanırsınız. B sınıfı ehliyetle 4 tekeri olan tüm araçları kullanırsınız.
yok eğer sorunuz, linea nın B veya C segmentimi olduğu ise, bu araç C segmenti diye geçer ama donanım olarak da çok da C segmenti bir araç sayılmamalı derimö ben kendi adıma.

ford fiesta 1,4 tıtanıum full bunu tavsiye eder misin nu üstün duruyor yakıt konusu iyi mi lineadan

Ford Fiesta 1.4 bende almak istiyorum ama dizel yokmuş hayret dün aradım yetkili bir hanfendi dizel yok dedi bana yoksa benimde alacağım ilk araba fiestadır taviyelere acığım tabiki

Dizel otomatiği yok.
Polo dizel otomatik ada megane hb dizel otomatik düşünebilirsin.
Bütçene göre tabi...

Üst Alt