Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corsa yada punto yu lineaya bende tercih ederim ama aynı fiyata bulamadım.
%40 ötv indirimi var ama bu aracın toplam fiyatına %40 manasına gelmemekte. daha yüksek bedelli bir araç alsaydım dediğiniz gibi olabilirdi.
Arkdaşlar
24000 TL Tekirdağ bayisinden aldığım fiyattı. Farklı illeri aradım ve Edirne de aynı aracın metalik renklisi ni 24150 ye bıraktı ve park sensörünü hediye etti. Bu fiyatlara araç sigortası dahil.
Bu sebeple Edirne den alıyorum aracı. Bayi aracın faturasını ve teknik belgesini Konya da Hüseyin Bayrak a gönderdi. Hüseyin bey pazartesi proje ve tertibatı hazırlayıp kargoyla Edirne ye gönderecek. Cuma günü araçla turlarım diye düşünüyorum
Arkadaşlar tekrar merhaba; Söylediğim gibi herşey yolunda gitti ve Cuma günü aracı teslim aldım. Tam zamanında araç elimde olduğu için Edirne Fiat bayine ve tertibatı hazırlayan Hüseyin Bayrak beye buradan teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Bu süreçte en çok hoşuma giden olay; ben farklı il de olmama rağmen bir kaç belgeyi kargoyla bayiye göndermek ve yine bir kaç belgeyi Hüseyin Bayrak a faks çekmekten başka hiç bir prosedürle uğraşmamış olmam beni çok sevindirdi. Edirne ye bir kez gittim o da aracı teslim almak için. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım...
manuel aracı engelliye verildiğini ilk gördüm hayırlısı olsun sınıfıınnın en uzun içi ise en dar aracıdır bunu söyim ama 1.3 multijetse yakıt bakımından sizi çok mutlu edecektir güle güle kullanın
Araç manuel vites arkadaşlar. Sol bacak sağlam, sağ bacağın gördüğü fren ve gaz görevini ele aldık. Tabi raporda şu ibare var " Elden gaz ve fren tertibatlı manuel araç veya gaz pedalı sola alınmış otomatik vites araç kullanabilir". Ancak bu ibareyi rapora yazdırmak için çok uğraştım. bakanlığa kadar şikayet ettim ancak alabildim.
Neden böyle bi şey yaptın?
O tarz ilginç sistemler kurup kullanan kişileri duymuştum, çoğu çok pişmandı.
Çünkü kullanımı zordu; debriyaja bas, vites değiştir, frendi gazdı direksiyon hakimetiydi çok olur gerçekten.
Kendinize zulmetmenin manası nedir ?