Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Linea'yı 24000 tl'ye alıyorum!

womit

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar. 2. el araç arıyordum ama sonundan yeni araca karar verdim.
Fiat linea dizel aracı indirimle 24000tl ye alıyorum.
Darısı başınıza...

Hayırlı olsun.
Araba otomatik vites değil heralde.

Teşekkürler.
34000tl den 24000 e düştü fiyat. Aksilik çıkmazsa en kısa zamanda satışı tamamlarız.
Otomatik değil. Manuel vites.

Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla Linea'larda otomatik vites yok. Keşke olsaydı.

hayırlı olsun , allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Güzel temennileriniz için teşekkürler. Hüseyin bey tertibat ve proje için sizi arayacağım. İndirim bekliyorum ama :)

hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin..darısı (ben dahil) tüm isteyenlere inşallaahhh..

arkadaşım hayırlı olsun öncelikle... bişey sormak istiyorum ötv indirimi %40 deniyor nasıl oluyorda 34 liralık arabayı 24 alıyorsunuz.. arada başka şeylermi var?

Corsa yada punto yu lineaya bende tercih ederim ama aynı fiyata bulamadım.
%40 ötv indirimi var ama bu aracın toplam fiyatına %40 manasına gelmemekte. daha yüksek bedelli bir araç alsaydım dediğiniz gibi olabilirdi.

hayırlı olsun womit yüzde kaç engellilere veriyorlar ötv indirmli arabkları bizde başvuralım

mtv yok, plakada çok cüzzi bir rakam zaten, söylenen fiyat normal yani, hatta pazarlıkla dahada aşağısına alınabilir.

araba hayırlı olsun:) inşallah bende alabilirim istiyorm bakalım ne zaman kısmet olursa... otomatik vitesli olarak bana araba tavsiyeleriniz var mı?

Arkdaşlar
24000 TL Tekirdağ bayisinden aldığım fiyattı. Farklı illeri aradım ve Edirne de aynı aracın metalik renklisi ni 24150 ye bıraktı ve park sensörünü hediye etti. Bu fiyatlara araç sigortası dahil.
Bu sebeple Edirne den alıyorum aracı. Bayi aracın faturasını ve teknik belgesini Konya da Hüseyin Bayrak a gönderdi. Hüseyin bey pazartesi proje ve tertibatı hazırlayıp kargoyla Edirne ye gönderecek. Cuma günü araçla turlarım diye düşünüyorum :)

Arkadaşlar tekrar merhaba; Söylediğim gibi herşey yolunda gitti ve Cuma günü aracı teslim aldım. Tam zamanında araç elimde olduğu için Edirne Fiat bayine ve tertibatı hazırlayan Hüseyin Bayrak beye buradan teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Bu süreçte en çok hoşuma giden olay; ben farklı il de olmama rağmen bir kaç belgeyi kargoyla bayiye göndermek ve yine bir kaç belgeyi Hüseyin Bayrak a faks çekmekten başka hiç bir prosedürle uğraşmamış olmam beni çok sevindirdi. Edirne ye bir kez gittim o da aracı teslim almak için. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım...

Hayırlı olsun arabanız, Rabbim kaza bela vermesin.

OZAN Bey , Hayrını görün inş , allah kazabela vermesin.

tertibat ve proje işimizden memnuniyetinizi ifade etmeniz bizi memnun etmiştir. Herzaman engelli kardeşlerimizin hizmetindeyiz.

manuel aracı engelliye verildiğini ilk gördüm hayırlısı olsun sınıfıınnın en uzun içi ise en dar aracıdır bunu söyim ama 1.3 multijetse yakıt bakımından sizi çok mutlu edecektir güle güle kullanın

Aracın manuel vites oldugunu nerden çıkardınız ?

Araç manuel vites arkadaşlar. Sol bacak sağlam, sağ bacağın gördüğü fren ve gaz görevini ele aldık. Tabi raporda şu ibare var " Elden gaz ve fren tertibatlı manuel araç veya gaz pedalı sola alınmış otomatik vites araç kullanabilir". Ancak bu ibareyi rapora yazdırmak için çok uğraştım. bakanlığa kadar şikayet ettim ancak alabildim. :)

womit;

Neden böyle bi şey yaptın?
O tarz ilginç sistemler kurup kullanan kişileri duymuştum, çoğu çok pişmandı.
Çünkü kullanımı zordu; debriyaja bas, vites değiştir, frendi gazdı direksiyon hakimetiydi çok olur gerçekten.
Kendinize zulmetmenin manası nedir ?:)

Üst Alt