Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiberoptik internet bağlantısında engelli indirimi uygulanmıyor mu?

selçuk_-54

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar gecen gün evime internet bağlatmak istedim. yalnış hatırlamıyorsam bu sene başında özürlüler için indirimli internet kampanyası başladı. tedaviden fırsat bulup bugüne kadar gidip kayıt olamamıştım. Kayıt olmak için gittiğimde oturduğumuz binada fiberoptik kablo olduğu için özürlü tarifesinden yararlanamıyormuşum normal bakır tel olduğunda özürlü tarifesi gecerliymiş. Ben bu olayı anlamadım fiberoptik kablo sistemi kuranlar kendileri kampanyayı yapan kendileri sonra kamu ya biz özürlüleri düşünüyoruz onlar için indirim yapıyoruz deniyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilirmi? müşteri hizmetlerini aradım onlar bile cevap veremedi.

Ttnet indirimi zaten adsl sistemi için var. ADSL için başvurduğunuzda indirim yaparlar fakat f/o için bildiğim kadarıyla indirimleri yok. Evinizde sabit hat varsa adsl isteyin.

cevap verdiğin için çok teşekkürler.
evimde sabit hat var ama oda fiberoptik kablo üzerinden çalışıyor. adsl yi nasıl talep etmem gerekiyor. selamlar

Bu durumda adsl vermezler. Yeni sistemde eve kadar f/o çekiliyor zaten. Yakında bununla ilgili bir indirim haberi de gelir fakat yaygınlaşması lazım. Daha çok yeni bir sistem. Fakat siz kendilerine mail atarak bilgi talep edin.

Üst Alt