Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fibroz displazi hastalığım var. Sürekli rapor verilmiyor!?

katipayse

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Devlet memuru olduktan sonra engelli raporu aldım fibroz displazi hastalığım var. Ancak ilk raporum 1 yil geçerli idi. Bu raporu yeniledigimde oranım düştü ben de itiraz ettim. Hakem hastaneden aldım aynı oranı il sağlık Müdürlüğü ikinci hakem hastaneye yönlendirdi dün heyete girdim ama buradan aldığım raporun da geçici olacağını söylediler. Sürekli rapor ne zaman verilir ve bu geçici raporlar erken emekliliğe etki eder mi yardimci olabilir misiniz?

Merhaba, bende fibröz displazi hastasıyım. Hastalık özür kitapçığında yer almadığı için doktorlarım sana oran veremiyoruz dediler. Sizden ricam hangi hastaneden aldınız ve doktorlar size ne gerekçe göstererek verdi yada nasıl aldınız lütfen burdan yanlış bir anlam çıkarmayın. Benim sağ kol dirsek ve omuz arasında ve sol dizimde var herhangi bir hareket kısıtlılığım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yazmayı unutmuşum yüzde kaç oran verdiler size?

Fibröz displazi hastasıyım. Hangi oranda rapor alabilirim?

fibröz displazi hastasıyım 2 kez ameliyat oldum. Sağ femur başında vida devamı kemiğimde diz kapağıma kadar olan kemik komple diz kapağı üstünde 2 vidam var.

Yıllardır bu rahatsızlığım var fakat hep idare etmeye çalıştım.
34 yaşımdayım artık hakkım varsa faydalanayım bilinçleneyim istiyorum.

Bu hastalığa engelli raporu alabilir miyim? Alırsam ne oranda alabilirim Önerileriniz var mı?

Allah aşkına bilgisi olan cevap verebilir mi?

Fibröz displazi hastasıyım ortopedi sanırım verecek raporumu yani engelli raporu hastalığa mı veriliyor yoksa komple yürüyemeyecek hale gelmem mi lazım engelli raporu için tedavisi olmayan 24 saat ağrı çektiğim şu hastalık bir işime yaramaz mı neye göre veriliyor bu rapor bacağımın yarısı çivilerle komple kemik içinde bir vidayla yaşıyorum

Yarın heyete gireceğim yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar fibröz displazi hastasıyım femur kemiğimden diz kapağıma kadar kemik içi büyük titanyum var femur başında 1 vida devamında 2 diz kapağımın üzerinde de 2 vida var bu kemiğin kırılmaması için yapılanilinecek önlem hastalığım tedavisi maalesef yok. Sorum şu heyete girince ne oluyor? Hastalığa rapor alınıyor mu yoksa yürüyemiyoruz olmak sürünüyor olmak mı gerekiyor hiç bir bilgim yok lütfen bilenler aydınlatabilir mi?

snmistanbul geçmiş olsun , heyette filmler , raporlar incelenir . Şikayetler sorulursa cevap verilir . Ortopedi doktorunuzun yazdığı rapor onaylanır ve resmi belge niteliği kazanır . Normal muayene gıbı nerende ne var falan pek sorulmaz .

Ay kimse beni dinlemedi neyin var demedi zaten hiç bişey anlamadım valla röntgen raporumda bile hastalığımı yazmamışlar demir var kireçlenme var demişler. Hastalığımın tedavisi YoK 24 saat ağrı çekiyorum yani kime nasıl anlatacak derdimi ben

snmistanbul heyette ortopedi doktorunuz da bulunacak ve sizin rahatsızlığınızı , tedavinizi heyet başkanına söyleyecek . Raporda engelli puanınız da yazar , başkan imzalar .
Sizin diyeceğiniz ekleyeceğiniz var mı derse şikayetinizi söylemeniz gerekir .

Hata ettim ben. Ben kendi ameliyat olduğum hastaneye doktora gitmedim.. hiç ümidim kalmadı rapor almaya. Neyse benim hatam oldu sağ olun Bilgi verdiğiniz için. Adamlar fibröz displazi diyorum öyle bakıyo suratıma.. birde sanırım hastalığın olması yeterli değil tamamen yürüyememek yada çift koltuk değneği kullanıyor falan olmak lazım anlamadım ama neyse sağ olun yine de ilk kez cevap yazan biri oldu en azından

Fibröz Displazisi hastalarına ne yazık ki engelli raporu verilmiyor. Tedavisi olmamasına rağmen. Ben de fibröz Displazisi hastasıyım ameliyat olalı 3 yıl oldu sol bacak femur a plak ve 7 vida takıldı,4 kritik noktada fibröz dokular var kaburga kemiğim şişmiş durumda yürüme zorluğu çekiyorum, işe girip çalışamıyorum çok fazla dışarı çıkamıyorum, Buna rağmen engelli raporu vermiyorlar. Ancak bacağım kesilince verirler

Üst Alt