Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fibrozit (kulunç) ağrıları ile nasıl baş ediyorsunuz?

CORTU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
103
Arkadaşlar merhaba omuz özelliklede kürek kemiginin alt kısmında fibrozit yada kas dügümlenmesi kulunç olan varmı ? Geçmesi için neler yapıyorsunuz ilaç içmek dışında tecrübe bilgisi olan paylaşabilir mi?

Ne gibi durumlarda artıyor

Annemde var. Sıcaklık hissi veren yapışkanlı bir bez gibi birşey var adı aklıma gelmedi. Ondan kullanıyor, rahatlattığını söylemişti

Masaj ve fizik tedavi iyi geliyor....birde spor yapın mutlaka...stres çok etkiliyor...

@sevals Fizik tedaviye gidiyorum . Masaj kendime yapamam maalesef rahatlatır masaj. Spor yerine egzersiz yapıyorum. Stres yapınca artıyor zaten çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için..

@dreamfail denedim söylediginizi yakıyı bir kaç saat rahatlatıyor. Çözüm belli strese sokan olay ve insanlardan uzaklaşmak bedene ve ruha çok iyi bakmak .önce ben diyebilmek..

Masaj için otellerin spa hizmetleri oluyor eğer isterseniz harika oluyor tavsiye ederim...ayrıca akapunturu da araştırın bence..oda işe yarıyordu..tabi stressiz hayat en önemlisi...rica ederim

@sevals,
Söylediklerinizi hiç araştırmadım spa yada akapunturu sizdede mi aynı sıkıntı var?

Üst Alt