Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fıkra

sertaçbulut

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana][SIZE=3]Maho ağa dağ bayır gezerken bastığı yere dikkat etmez ve uçurumdan
yuvarlanmaya başlar. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]Çizgi filmlerdeki gibi, uçurumun yarısında bir ağaç parçasına zor tutunur.Kendine gelince var gücü ile seslenir;
[FONT=Verdana]- Ula yoharida kimse yoh miiiii?.....[/FONT]
Sadece sesi yankılanmaktadir. Aradan biraz zaman geçer. Bir gayret daha;
[FONT=Verdana]- Ula yoharida kimse yoh miiiii?....[/FONT]
Hiç ses soluk yoktur. Epey zaman geçer. Hava kararmaya, tutunduğu dal çatırdamaya başlamıştır. Zaten kolunda da mecal kalmamıştır. Son bir gayretle ve bağırmaktan kısılmış olan sesi ile:
[FONT=Verdana]- Ula, ula yoharida kimse yoh miiii?.....[/FONT]
Derken, nereden geldiği belli olmayan,içinden mi,dışından mı bir ses duyar;
- [FONT=Verdana]Ben varım!...[/FONT]
Gözleri parlamış ve azıcık can gelmiştir Maho ağaya;
[FONT=Verdana]- Ula.. Sen kimsin?[/FONT][/SIZE][SIZE=3] Ben seni yaratan Allah'ınım.
[FONT=Verdana]— Bana bir care Allahım, ne olur![/FONT][/SIZE][SIZE=3] Allah;
[FONT=Verdana]- Saatlerdir orada sabırla ve isyan etmeden bekledin ey kulum. Bu[/FONT] [FONT=Verdana]sabrının mükâfatı olarak senin bütün günahlarını affettim. Bırak elini ve gel cennetime! [/FONT][/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana]Maho Ağa azıcık düşünür;
[FONT=Verdana]- Ula. Başka kimse yoh miiiiiii?[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=3]Maho ağa gene seslenmiş ama nafile.:) Paylaştığın için Teşekkürler.[/SIZE][/FONT]

:D:D paylaşım için teşekkürler...

Üst Alt