Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiksator sonrasi dizim kivrilmiyor. Ne yapabilirim?

essra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkese acil şifa versin.sizlerden bilgi almak istiyorum ben kaza sonucu femur kirildi.bacagima 8 cm uzatma yapildi. 2 sene önce fiksator cikti ama hala dizim kivrilmiyor 30 derece kadar. Nazil bir sistem uygulayacagim sasirdim yoğun olarak calisiyorum. Doktorlar kas kemiğe yapismis ameliyat diyor riskleri çok kendi doktorun egzersiz fizik en son ameliyat diyor. Bana bu konuda yardimci olur musunuz ameliyatsiznnasil cozebilirim

Geçmiş olsun,aynısını benimde başıma geldi.Hiç bükülmüyordu kaplıcada 1 hafta kaldım sadece 90 derece kadar bükülüyor ve 20 yıldır bu şekilde kullanıyorum.

öncelikle geçmiş olsun eğer kaslar kemiğe yapışmışsa açma germe hareketleri denemelisin ilk etapta. biraz acı çekeceksiniz eğer diz altındaysa ayak bileğinden diz üstündeyse baldır kasılmalı bir uzmana danışın hangi kaslarınızı nasıl çalıştıracağınızı size sağlıklı bir şekilde gösterecektir sizin çabanız da önemli tabii

Tesekkur ederim desteğiniz için. Yarin için fizik tedavi rehabilitasyon doktoruna gidecez kendisi doçent iyi olduğu söyleniyor bakalim hayirlisi

Muhammed bey ben kendim için 90 derece acilsa mucize diyorum ama Allah hayirlisini versin çok zor bir süreç.bu asamadada çok zorluk yasiyomusunuz.diziniz daha fazla acilmadimi

Üst Alt