Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Finansbank muhaberat görevlisi iş ilanına başvurayım mı, bilemedim!?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benim merak ettiğim bana İşkur aracılığıyla Finansbanktan iş teklifi geldi fakat biraz araştırdım ve muhaberat görevlisi alımı yaptıklarını öğrendim O işte resmen kölelik gibi birşey Acaba gitmeliyim yoksa gitmemeliyim yardımcı olursanız sevinirim

Özellikle özel sektörde iyi bir diplomanız, ya da iyi bir torpiliniz yoksa zaten hepsi bir nevi kölelik.

Kimin söylediğini hatırlıyamadım lakin çok güzel demişti.

Kölelik Kaldırılmadı, Tüm renkleri içine alıcak şekilde genişletildi.

Merhaba,
Bankaların Muhaberat bölümleri genelde kargo teslim alınması kayıt tarzı işlerle uğraşır.. Sizin araştırmalarınız sonucunda kölelik kanısını işin içeriğini öğrenmeden anlayamazsınız. Eğer hedefinizde daha iyi güzel başka yerler varsa. İşin her türlüsünü öğrenmekte cv nizi doldurmanızda fayda var. Başka şirketler işe alırken cv nizdeki deneyimlerinize bakarlar. Unutmayın her yeni iş kolunuzda her zaman altın bileziktir...

merhaba ,
ne güzel konuşuyorsunuz engelliye iş yok derler ama iş geldimide iş beğenmezler.
birşeyle yapmak için bir yerden başlamak lazım.daha önce finansbankın iştirakında çalıştığım için biliyorum Finansbankın muhaberatı kötü bir yer değil.Çalışanlarınıda tanıdığım için çok zor değildir.Fazla yormazlar insanı hepsi çok anlayışlıdır.Banka olduğu için biraz yoğundur o kadar.sana yapabileceğinden fazla birşey yaptırmazlar.
engel durumunuzu bilmediğim için size ne tür bir iş verirler bilelem.
bir yerlerde bankalarda rahat iş istiyorsanız ilk önce o işte tecrübe lazım.
ben 10 yıldır muhaberatcıyım hiçde kocunmadım çalıştım.Hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz.ben öyle düşünüyorum.

Saol yusuf kardeşim benim engel durumum asperger sendromudur. Bir görüşmeye gideyim bari Tekrardan sağol yardımcı olduğun için

ben dini açıdan gitme derim. yapaçağın belli gelen yazılara numara verirsin. gitmesi gereken birimlere sevk için müdüre imzaya göndersin. sonra teslime deceğin birime/personele gider zimmet defterine imza karşılığı evrağı teslim edersin. yani senin için yoğun zaman birimi olucaktır. tabi tekmi çalışırsın birileri olurmu bilemem ve banka maaşları küçüktür.

Haklısın sedat birader zaten işkurdan bugüne kadar hiçbir sonuç elde edemedim bununda olacağını sanmıyorum bir gidip konuşacağım o kadar çünkü ülkemizde engelliysen maalesef hiçbir kıymetin yok

işkurun bulduğu ve aracı olduğu her iş asgari ücrettir. İşveren ucuz personel bulmak için işkuru kullanır.
Ayrıca benim fikrim en son yapılacak mesleklerden biri bankacılıktır.
Dini inançların yüksek ve sağlam ise başka meslek dallarında iş ara derim. Yukarıda arkadaşın biri iş beğenmiyorsunuz yazmış , asgari ücret alıp istanbul ` da çalışan engelli değil sadece aptaldır .

Sağol iron arkadaş tavsiyelerin için de benim merak ettiğim banka şubeleri geneline engelli alımı olsa hep aynı pozisyona mı alım olur mesela .. bankasının .. şubesine engelli muhaberat görevlisi alımı olsa başka şubelere de muhaberat görevlisi olarak çalıştırılmak üzere engellimi alınır.

Hayır illa muhaberat görevlisi diye bişey olmaz.. Dil biliyorsunuzdur, yüksek okul mezunusunuzdur, insan kaynakları yada halkla ilişkilerde uzmansınızdır bu bölümlerde işe başlayabilirsiniz.. Ayrıca belirtmek isterim ki işkurun bulduğu her iş askeri ücretde değildir...

Venüss

Kesinlikle katılıyorum.yeteneğe göre iş var her şirkette.benim çok tanıdığım arkadaşlarım var okumuş elinde mesleği olupta çok güzel yerlerde çok güzel paralara çalışan.armut piş ağzıma düş yok malesef.Birde her şeyi dine bağlamayalım lütfen.Herkesin inancı kendine.Ben finansbankın iştirakinde çalıştım.Orucumuda tuttum,cumayada gittim.Kimse bana karışmadı laf söylemedi.İnsanın elinde olsun yeterki.

Venüss

iyi ki söylediniz gerçekten, kötümser insanlar durmadan aklına gelen şeyleri söylüyorlar...

Venüss

merhaba,
bende 2013 yılında İşkur aracılığı ile kurumsal bir şirkete iş başvurunda bulundum ve 4 aylık mülakat-sınav sürecinin ardından işe kabul edildim. klasik ilk yönetici yaklaşımı "bu adam engelli işi fazla bilmez" düşüncesi nedeniyle beyaz yakaların en alt seviyesi olan memur pozisyonunda başlattılar. tabi buna ek olarak yabancı seviyemin düşük olması da ek katkı yaptı. başlangıç maaşımda 1750 TL idi. 1,5 yıl içinde, yüksek lisans başvurumu yaptım ve okulumu bitirdim. mesleğim ile ilgili belgelerimi aldım. 2014 yıl sonu performansımın iyi olması sebebi ile düzeltme zammı ile maaşımı 2100 TL yaptılar. bu arada çalıştığım bölüme yabancı dil şartı kaldırıldı ve 2015 nisan ayında tarafıma terfi verildi. uzman yard.unvanı aldım. tabi maaş da arttı 2520 TL oldu. 2016 yılında yeni maaş zammı ile şu anki maaşım 2750 TL. Aslında ilk girdiğim zamanki hakkım olanı yaklaşık 3 sene sonra vermiş oldular. ama yılmadım çalıştım, didindim. direktörümüz ve bağlı olduğum yöneticim işimden ve performasımdan gayet memnun olduklarını sürekli dile getirmekteler. bu sene nisan ayının sonunu bekliyorum. yeni bir terfi ile uzman olma ihtimalim yüksek. tabi yabancı dilimi geliştirmek için kursa devam etmekteyim. yabancı dil gerçekten çok önemli.
demem o ki; özel sektörde kurumsal olan firmaları tercih etmeniz, başladığınız pozisyonları küçümsememiz ve elinizden geldiğince mutlaka kendinizi geliştirmeniz sizin için çok faydalı olacaktır.

Görüşmede verdikleri maaşı beğenmediğim için girmedim işe. Yine de sen bilirsin

Sevgili kardeşim Serverus 1924, lisans mezunuyum diye muhaberat memuru olarak çalışmaya dudak bükmeyesin. Her iş önemlidir, bankalardaki muhaberat memurluğu mesuliyetli iştir. Dikkatli ve tertipli çalışmak gerekir ki okka altına gitmesin muhaberat elemanı. Tertipli çalışmak gerek zira servislerden gelen evrakı zamanında postaya vermeli veya ilgili yere göndermek, dışardan gelen evrakı da gecikmeden servislere iletmek gerek. Muhaberat memuru gelen ve giden evrakı güzelce tetkik ederse bankadaki işlemler hakkında da geniş bilgi sahibi olur. Bu bilgi sayesinde de ileride açılacak sınavlarda başarılı olma imkanını elde eder. Bunu sakın unutmayın.
Hakkınızda hayırlı olsun.
Selametle.

Üst Alt