Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fıtık ameliyatında omurilik yaralanması ve sonrasında oluşan sancılar..?

gurkanal20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
15 sene once basarisiz bir bel fitigi ameliyati sonucu omurilikteki sinirlerim zedelendi kopma olmadi. Ameliyat sonrasi belden asagisi felcli iken 2 sene icerisinde fizik tedavi sonucu koltuk degnekleri ile yurur hale geldim.

Bileklerimden asagida hareket ve his yok.

Derdim tekrar eskisi gibi yurumek degil. asil sikintimiz 15 senedir siddetli sanci cekiyor olmam. Sancilar tarif etmek gerekirse bazilari ari sokmasi gibi yada siddetli karincalanmaya benzeyenler de var kivrandiran dogum sancisi gibi sancilar da var. En cok rahatsiz edenler birden sanki bacaklarima bicak sokuyormuscasina hissedilen sancilar. Iskenceden farksiz bir durum 15 senedir alternatif tibtan haci hocalara en iyi profesorlerden bele takilan aletlere kadar denemedigimiz yol kalmadi.

Belime stimilator cihazi takildi sanci geldiginde aciyorum elektrik yoluyla sancinin beyne gitmesini engelliyor sozde ama cok verim aldigimizi soyleyemem.

SIMDI KOK HUCRE CALISMALARINI BEKLIYORUM.

Sanci konusunda maalesef 15 senelik bir tecrubem var her ilaci her aleti en iyi doktorlari bilirim ayni tip rahatsizligi olanlarla paylasimda bulunursak birbirimize faydali olabilir diye dusunuyorum.

Sinir Zedelenmesi sonucu sanci cekenler lutfen iletisime geciniz

cok tesekkurler oncelıkle bızlrle paylasım yapıcagın ıcın bende 6 ay once trafik kazası gecrdım ve c5 c6 sevıyesınde sınır zedelenmesi oldu kopma falan yok bendede ve suan sadece sağ bacagımda hareket var ve bendede karıncalnmalr kasınmlr uyuşma bacaklarımda kasılmalr sızlama oluyor ve bacaklrımda ıcten yanmalar oluyor ne yapabılırım ve bu neye işaret :confused::confused::confused:

merhaba bende pompali tufek sonucu omuriilik zedelendi, basta sadece sag bacak hareket ediodu ama simdi cok suikur deyneklerle yuruom bende uc senem oldu. bende sizin gibi cok feci agrilar cekiyorum ve bu agrilarim yuzunden kac kere morfin bagimlisi olarak yasadim.. isvecte gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama ilaclar gunde 40 airetten igneler 25 cikinca biraktim hepsini.simdi hic bir sey kullanmiyorum ama siddetli agrilarim devam edio yeri gelio gecelerce uyumuyorum agridan eger tavsiye edebileceginiz birsey varsa lutfen söyleyin nede olsa tecrubeliisniz bu konuda. kib

oncelikle gecmis olsun.

Stamilator denilen bir cihaz kullaniyoruz. Vucudun icine yerlestirilen bir pil be oradan cikan kablolarla omurilik uzerine konulana hastanin durumuna gore 4-8 adetten olusan tens ler bulunmakta. Disaridan bir alet ile pili acip kapama, akimlarin tipini siddetini degistirmem mumkun. Yaptigi is bir bakima elektrik ile sancilari beyine gitmeden bloke etme. yuzde yuz iyi gelmiyor bende yuzde 30 civarinda ise yariyor kisiden kisiye degisir.
cok pahali bir cihaz ama sigorta oduyor daha once bir kere amerikan hastanesinde daha sonrada ege universitesinde bu alet ile ilgili operasyon gecirdim.

bunun disinda band seklinde omuz bolgeme yapistirdigim agri kesiciler ise yaiyor

Merhaba Gurkanal20 sizin yaşadıklarlınızın aynısını babam yaşıyor, ameliyat olalı 10 yıl oldu, son 3 yıldır da dediğiniz aynı tarifle olan ağrıları mevcut. Mesajınızı 2009 da yazmışsınız, son 5 yıldır ağrılarınızı hafifletecek çözüm bulabildiniz mi acaba? Çok geçmiş olsun.

Bu tür ağrılar konusunda deneyimi olan var mı arkadaşlar?

Slm cok gecmis olsun agri pilimi taktirdiniz eger buysa agri gelince acip kapatmaniz fayda etmez cunki o ilac gibi degil etki etmesi 6 saati buluyormus diye biliyorum hala takilimi piliniz

Üst Alt