Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fitmax Body Fit marka oda bisikletim satılıktır.

leman 01

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Kkas hastasıyım 3 ay önce aldığım oda bisikletimi 200 liraya satıyorum satma nedenim kas hastasıyım hastalığımdan dolayı hiç yürüyemediğim için bisiklet kulanmam çok zor oluyor . ( Fitmax Body Fit, yer kaplamaz ve kolay taşınabilir şekilde tasarlanmış kombine bir kondüsyon bisikletidir. Cihaz yürüyüş, kondüsyon bisikleti ve koşma modlarında kullanım imkanı sağlar. Spor salonuna ihtiyaç duymaksızın, kendi evinizde hem dinlenip hem de spor yapabilirsiniz. )

Bu sayede yürüyüş, bisiklet egzersizi ve koşma aktivitelerini yaparak kendinizi zinde tutabilirsiniz. Günlük hayatınızda hem ayaklarınızı hem de kollarınızı çalıştırabileceğiniz, koltuğunuza oturarak veya yere uzanarak kullanabileceğiniz eşsiz bir spor cihazıdır.

Ergonomik kumanda vasıtasıyla yerinizden eğilip kalkmadan dilediğiniz modda çalıştırabilir, dilediğiniz hıza ve yöne ayarlayabilirsiniz.

- Fitmax Body Fit; kollarınızı ve bacaklarınızı çalıştırabileceğiniz yer bisikletidir.
- Fitmax Body Fit 5 kademeli olarak ileri ve geri doğru çalışabilir
- Fitmax Body Fit hem elektrikle hem de manuel olarak çalışabilir
- Fitmax Body Fit; oda bisikleti küçük ve hafiftir. oturduğunuz yerden bacaklarınızı hareket ettirmenizi sağlar, basen ve bacaklarınızı hareket ettirir.
- Fitmax Body Fit; Ayak Altı sinirlerini uyararak zindelik verir.
- Fitmax Body fit'in uzaktan kumanda aleti ile oturduğunuz yerden hızını ve ayarlamanızı sağlar.
- Hız seviyesi 5 kademelidir.
- Kireçlenmeden kaynaklanan ağrıların azalmasına yardımcı olur.

vidyosuna bakabilirsiniz

Fitmax Body Fit Oda Bisikleti

4 ay önce aldığım oda bisikletimi satıyorum ilgilenenlere duyrulur.

Yer kaplamaz ve kolay taşınabilir şekilde tasarlanmış kombine bir kondüsyon bisikletidir.Fitmax Body Fit'in Ergonomik kumanda vasıtasıyla yerinizden eğilip kalkmadan dilediğiniz modda çalıştırabilir, dilediğiniz hıza ve yöne ayarlayabilirsiniz.FYAT=200TL PAZARLIK YAPILABİLİR

Üst Alt