Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fitmax body fit oda bisikleti nereden alabilirim?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
bana fitmax body fit oda bisikleti, lazım varsa satan veya nerde satıldığını bilen yazarsa sevinirim teşekkürler...

imQ anladım o zaman decahtlon diye bi mağaza var oraya bi bak

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ürünü merak ederek almıştım ilk zamanlar kullandım sonra bıraktım. Uzun bir aradan sonra tekrar kullanmak istedim ancak bozulmuş, odamın bir köşesinde aksesuar olarak duruyor:) memnun kalan var mı bilmiyorum, ben memnun kalmadım...

Bu alet nasıl kullanılıyor

Bisikletmi

flora19
motor gücüyle pedal dönüyor, benzeri ürün var onlar ayak gücüyle dönüyor oda işimize yaramaz.
omurilki felçilerin çoğu ayaklarında hareket yok

selda*
ustasından yapılacaksa bana gönder ben kulanıyım :)

Oturarakmı çeviriliyor

O ayrı Oturarak çevrilenlerde var 1000 liradan başlıyor.
Bu da ayrı link de belirttiğim gibi resimdeki, oturduğun yerden çevriliyor ama motor çeviriyor, yani ayağını sallayarak fizik tedavi uyguluyor.

imQ, göndereyim göndermesine de sorunu bilemiyorum, ustanın yapabileceği bir şey mi emin değilim, pedal dönmüyor...

imQ, gönderecektim ama bizimkiler temizlik sonrası çöpe atmışlar maalesef, kusura bakmayın lütfen :(

Üst Alt