Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiyatı 10 bin TL olan ikinci el araç almak istiyorum. Tavsiyeleriniz?

ERTMEN

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Slm. Arkadaşlar
ben işitme engelliyim H sınıfı ehliyetim var
ben otomatik vites araç almak istiyorum
ekonomik durumun müsait olmamasından dolayı 2. el araç almak istiyorum
2. el otomatik vites lpg veya dizel ( benzinli olmaz ) fiyatı en fazla 10 bin tl ye kadar hangi araçları tavisye edersiniz
bilgilerinizi rica ederim
sağlıkla kalın selamlar

Wolsvagen grubuna bak satarkende değer kaybetmez polo, opel astra

arkadaşım, işitme engelli olduğunuzdan bahsederek otomatik şanzuman tercih etmişsiniz. Bence bu kararınızı çok iyi düşünün. Zira 10000 tl vererek alacağın otomatik vitesli bir araba size çok ama çok sorun çıkaracaktır. helede otomatik şanzumandan. bu masraflar çok masraflı vede uzun süreli olabilir. arabanız 10 gün servislerde kalabilir. bu nedenle engelinizde size engel olmayacağından düz şanzuman araç bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sayın uzaklar kardeş bu yazdığınız yoruma hiç katılmıyoruz. Neden bu düşüncedesin acaba? Sonuçta her şanzuman arıza yapabilir. Hiç birisi Allah yapısı değil. Düzenli kullanıldığı zaman ömür boyu şanzumanı arıza yapmayan araçlar biliyorum.

bende defalarca servise girmiş çıkmış araçlar biliyorum. ve benim dediğim genel olay sizinki istisna. arkadaşımız 10 bin tl'ye otomatik vites araç arıyor. bu demekki 1995 model ve öncesi en az 200 bin km yol yapmış ekonomik ömrünü çoktan bitirmiş araç demek. ben arkadaşımızın sorusu üzerine tavsiyede bulundum. çok yakinen bildiğim bir arkadaşıma yurt dışından getirilen otomatik vectranın başına neler açtığını ben biliyorum. arabası günlerce servisde kaldı. ettiği masraf binleri geçti. daha ne olsun. bu bir tavsiyedir tutar tutmaz kendisine kalmış.

Uzaklar kardeş yorumuna katılıyorum bende çevremden böyle duyumlar aldım ayrıca iyi kullanılmış bir araç bulunursa rahatça binilebileceğini de söylediler ama hangi marka model araçlar daha iyidir ( otomatik olarak ) bilgi ve tercübem olmamasından dolayı bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar dan tavsiye çıkar diye konu açtım.
bu fiyata manuel çok daha iyi araçlar var biliyorum ama otomatik bulursam eşimin de rahat kullanabilmesi için bir araştırma yapmak istedim
bakalım hayırlısı

Üst Alt