Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi almak için heyet raporu alımı..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

ben sağlık raporu alamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Rapor alma amacım devletin ayda 8 seans verdiği fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetinden yararlanmak...birkaç yıl önce aldığımız heyet raporu var ama orda fizik tedavi ve rehabilitasyon görebilir diye yazmıyor... bir heyet raporu almamız gerekiyor ve üzerinde fizik ted. ve rehabilitasyon görmesi gerekir diye yazması gerekiyor. Onu da alıp rama götürücez.
Bugün bakırköy devlet hastanesinde fizik tedavi doktoruna çıktık ama biz yazamayız dediler raporun üzerine..
.Bunu nasıl hallediyorsunuz arkadaslar?

paylasırsanız sevinirim

fizik tedavi doktoruna cıktık ben yazamıyorum dedi:S baska bir acıklama da yapmadıla

Yahu fizik tedavi almak için fizik tedavi doktoru rapor yazamayacak da ben mi yazacağım! O ne demekmiş allah aşkına!? Başhekime ya da hasta hakları birimine gidip şikayet edin... İnsan gibi yanıt vermek zorundalar... Vermezlerse BİMER kanalıyla şikayet edersiniz...

Yakın zamanda Babam için 30 seans üzerine + 30 seans için sağlık kurulundan rapor aldım

kısaca paylaşayım;
1. gittiğiniz hastane de en az 1 tane fizik tedavi Uzman doktoru bulunmalı (unvansız doktor yani pratisyen hekim olmaz)
2. gideceğiniz hastane de ayakta tedavi uygulaması OLMA_MASI gerekiyor aksi taktirde oradan aldığınız uzatma raporu sadece aldığınız hastanede geçerli olacaktır hiçbir özel rehabilitasyon
merkezinde kullanamazsınız.

Bahsettiğim şartlara uygun bir devlet hastanesinden Fizik tedavi için muayene randevusu almanız yeterlidir
Ağır engelli hastalar zaman bakımından sıkıntı yaşıyorlarsa Tamamen doktorun İnisiyatifiyle gittiği gün barkod alabilirler.

Şunlara dikkat; En az üç doktor ve bir kurul başkanı olmak üzere 4 tane imza-kaşe alıp hastane sağlık kuruluna mutlaka işlettirmelisiniz.

Not:
Vakıf gureba
Bahçeli evler Fizik tedavi
Eyüp devlet hastanesi gibi hastanelerin kendi bünyesinde tedavi olmayacaksanız boşuna uğraşmayınız.
Çünkü bu hastanelerin kendileri ayakta tedavi yapabiliyorlar doğal olarak özel hastanelere sevk verme hakları yoktur.

Avrupa yakasında Bayrampaşa Devlet Hastanesinden alabilirsiniz
Duyduğum kadarıyla Gaziosmanpaşa Taksim Hastanesi(karayollarında ki) n den alınan raporda işe yarıyor muş.

Dikkat :60 seans üzeri uzatmaları için Sadece Eğitim ve Araştırma hastaneleri uzatabilirler üzeri sınır mevcut değil diye biliyorum fakat bu hastanelerin bünyesinde tedavi olmanız gerekmektedir.

sayın oturan boga ben sag omuz lezyonları ameliyatı oldum 45 gün raporlu idim raporum bitti rapor sonunda kontrol yazıyordu kontrol oldum kolum çalışmıyordu ortopedi doktorum fiziktedavi rehabilitasyona sevk etti fizik tedavi doktoru yatarak tedavini alacan dedi tamam dedim ben çalışan oldugum için sordum peki doktor bey burda gördügüm tedavi sürecinde rapor verecekmisiniz dedim işveren şirket sürekli soruyor ona ben karışamam ortopedi doktorun yazar dedi ben ortopedi işim bitti fizige sevk edilmişdim şimdi fizikden çagıracakları günü boş boş raporsuz bekliyorum işimiz allaha kaldı

mrb gardaş benim el bilek donduruldu mahkeme fizik tedaviye yolladı orda oran yazıldı ordan yüksek saglık şuraşından %33 geldi fizik tedavi hareket kışıtlığına güç kaybına bakıp oran veriyor benim el bilekte 2 adet platin vardı biri el bilekle kolun başlangıcından orta parmagın oldugu yere kadar yani el bilek hiç bir şekide oynamıyor kısacası fizik tedavi oran veriyor heyetide var allah yardımcın olşun gardaş

Benimde böyle bir şey almam gerekiyor ne yapmalıyım 2sene önce trafik kazası geçirdim

Ben belfıtığından 2 defa ameliyat oldum belim yine ağrıyor ilaçlı emar çektim yine fıtık oluşmuş sağlık kuruluna girdim bana 25 poan verdiler bu defa piskiyatriden ilac raporum var 1 yıllık artı fizikten 1 yıllık ilac raporu aldım epikrizimde yüksek tutuldu şimdi girsem barajı geçebilirmiyim konu hakkında yardımcı olurmusunuz

Metintunç
Psikiyatri tanı olarak ne yazıyor?
Ne zaman dan beri tedavi alıyorsunuz, düzenli poliklinik kayıtların varmı?

Ben istedim ftr doktorundan boynumla sırtım çok ağrıyodedim marta rabdevu verdi kaç seans olur bilmiyom

Tek boyun yapcak

Üst Alt