Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi cihazı kullanan var mı?

atajux

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar,

Ben kendim ve annem için fizik tedavi cihazlarından satın almak istiyorum..Benim omzumda hareketsizlikten tutulma var..Annem ise kortizon kullandığı için kaslarda zayıflama var..İkimizde fizik tedaviye gittik..:Fakat bulunduğum yerde özele gitmek zorundayım..Devlet e bağlı merkez yok..Diyorum ki en azından aleti alırsam evde tedavi olur..Ama fiyatlar çok yüksek..Özellikle compex marka..1450 TL..Bunun muadili memnun olduğunuz bir ürün var mı sormak istedim..

Herkese güzel günler...

aslında bende düşünüyorum eve almayı fakat o cihazı kullanmak bilği ister rastgele kullanmak riskli olabilir

Bende Acura Ac-833 Ultra Tens Cihaz

Bu cihaza baktım.
Alternatifi olursa kullanıcam bilenler yazsın lütfen.

@Cloud. ucuz yolu bir tane tens cihazı almayı düşünüyorum, kullanımı hakkın da bir fikrim yok. Nasıl olcak bu iş.

bLaCkRaCe

tenslerin çok fonksyonu yok bi fizyoterapist 5dk da anlatır. haftada 2 yeterli olur

Cihazlarin kullanim kilavuzunda detaylica anlatiyor. Fakat tabiki doktor ve fizyoterapist önderliginde yapilmalidir. Size tavsiyem bi fizyoterapistten bilgi almaniz . Bu arada tens cihazi agri azalticidir. NMES Ccihazi kas guclendiricidir . Dediginiz gibi compex cafer tarzi markalar pahali fakat kaliteli olur. Beurer de kaliteli 200 liraya falan var fakat kas calistirma gucu sizin icin yeterli olur mu . Siz bi uzmanina danisin derim

Arkadaşlar oglum için aldım hastanelerin kullandıgı ve fizyoterapistin önerdigi ( compex fit 3). Karagül iş 0merkezin den temin ettim şu an dolar düşük daha uyguna bulunabilir ben 2 ci ayda 1.250aldım

ben de kas hastasıyım bana yardımcı olur mu bu cihaz

dmd veya becker a

Üst Alt