Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi için iki ayrı yere başvurduk. Birinden çağırıldık. Diğeri ne olur?

runya

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
beyin kanaması sonucu sağ tarafı felç olan amcamıza fizik tedavi merkezleri araştırdık erenköy ve bahçelievleri hep önerdiler. her ikisinede başvurduk erenköy'e çağrıldık acaba :( Bahçelievlerdeki şansımız son bulmuşmudur..

hayır oradaki rendevunuzda aktif haldedir sıranız gelince oradanda çağrılırsınız
geçmiş olsun

erenköy biraz disiplinlidir ama iyidir 8 ay kaldım orada

Bahçelievler kadar değilmiş sanırım. Aletleri yetersiz olduğundan bahsediliyor. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

alet dediğin ne ki bisiklet,kurek bir de kol ve ayakları kuvvetlendirmek için ağırlık aleti tens cihazı filan vardı 9 yıl önce önemli olan aletler değil fizyoterapistler ben bahçelievler dede bundan farklı aletler olduğunu sanmıyorum erenköy ü değerlendirin bence diğerinin ne zaman çıkacağı belli olmaz 3-4 ayda sürebilir ne kadar erken başlarsanız tedaviye o kadar iyi

Birini tercih edin.. SGK kapsamında yıllık fizik tedavi sınırlaması vardır. İkisine de gitmeniz bu sınırı aşmanıza ve sizden ücret alınmasına neden olabilir.

Üst Alt