Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi raporumuzu yenilemek için 4 ay sonraya randevu veriyorlar!?

akadirarik

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Oğlumuz 2.5 yaşında Engelli Raporumuzun süresi Pazartesi günü bitecek ama yenilmek için aldığımız hastanedeki doktora ulaşamıyoruz, randevu alamıyoruz en sonunda MARMARA EĞİTİM ARAŞTIRMADAN Randevu aldık dün gittik onlarda diğer doktorlara yönlendirdiler. Fizik Tedavi Bölümü Taa 4. Ayın ortasına randevu verdi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu çocuk 3 ay fizik tedaviden mahrum kalacak, ve başka sıkıntılar. Nasıl ne yapacağız çaresiz kaldık. Bir yolu yordamı yokmu bu raporu kolayca yeniletmenin?

Raporu yeniletmeye uğraşma yeniden rapor al önce çocuğun hastalığına hangi bölüm bakıyorsa o bölümden randevu al ve doktora rapor almak istediğini söyle mesela biz yeni rapor aldık Bakırköy 1 hafta sonraya gün verdi

çocuk Noroloji bölümü bakıyor, onlarda da randevu yokki zaten. kendi doktorumuz raporluymuş 3 aydır yok ne zaman geleceğide belli değilmiş. Peki siz raporu 2018 yılında mı aldınız zekiş

Benim kızım rahatsızlandı çoçuk doktorundan randevu aldım bizi yeşil hatta aktardı ve çocuk norolojisinden randevuyu öyle aldık. 182 ye yeşil hatta aktarıldık dersen çoçuk Noroleji doktorundan alabilirsin. Ama sağlık raporu için çoçuk doktoruna rapor almak istediğini söyle norolejiyi bekleme biz raporu alalı 1 ay olmadı .

Geçmiş olsun öncelikle. fakat gittiğimiz hastane çocuk nöroloji doktoru olmadan kimse veremez dediler. Birde rapor için 1 ocaktan beri randevu sistemi getirmişler herşey değişti artık eskisi gibi değil dedi doktor sekreteri.

Biz randevuyu Süleymaniye'nin çocuk norolojisinden alabildik. Orayı dene istersen geçmiş olsun .

Üst Alt