Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fizik tedavi ve Ortopedi oranları ayrı ayrı mı dikkate alınır?

tmcn

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Trafik kazasına bağlı olarak sol kol omuz, dirsek ve elimdeki hasarlar nedeni ile sağlık kuruluna girdim. Vücut engellilik oranı olarak; Fizik Tedavi %43. Ortopedi ise %47 oranlarını hesapladı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar hangi oranın ne anlama geldiği konusunda yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Evet fizik ve ortapedi ayrı toplanıyor ancak puanlar farklı bir program ile toplandığı için puan düşümü oluyor

İlk defa engelli raporu başvurusu

Merhaba, trafik kazası sonrası bedensel hasarların nedeni ile engellilik durumumun tespiti için başvurdum. Röntgen ve EMG testleri ve muayeneler sonucunda aşağıdaki değerlendirme ortaya çıktı. Buna göre fizik tedavi hekimi %43, ortopedi hekimi ise %47 oranlarını hesapladı. Bu belge ile kurula girdim ve kuruldan aynen imzalanarak geçti. Sağlık Kurulu Raporumu henüz almadım. Bilen arkadaşlara soruyorum. Rapor sonucu nasıl olur?

Son düzenleme:
Balthazard programından hesaplanıyor oranlarınız bu şekildeyse 69 çıkıyor sizde kendiniz hesaplayabilirsiniz sayfaya girerek

Üst Alt