Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Flash diskteki filmleri DVD'de izlemek hakkında..?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşım netten film indirip flash diske atmış dvd plyr da izlemek için hangi formata çevirmesi lazım

Bu konu çok ilginç bir konu bende yaşadım. Hangi formata çevirirsen çevir oynatmayabiliyor. Divx Player bir DVD her türlü videoyu oynatması gerekirken, malefes oynatmıyor. Eksik Yaptığımız bir şey oluyor ama henüz bende çözemedim. Format dan ziyade videodaki frame vb bazı özelliklerin yüksek oluşundan ileri geliyor ama bir türlü anlayamadım. Pc de her türlü izliyorum :) koy gomplayer e her türlü oynuyor. Bazen çok takıyorum denemekden iflağım sökülüyor olmuoyor, "karpuz kabuğundan gemiler yapmak" filmi gözüğmün önüne gelip gülüp bırakıyorum. Velhasıl

Bilgisi olan olursa bende bilgileneceğim :)

mpeg olarak izliyormuş fakat filmin sesi yokmuş pc de izlerken ses varmış

ses yoksa dvd oynatıcı için gerekli eklentileri yüklemeleri gerekebilir

ben Format Factory kullanıyorum video ve ses dönüştürücü videoları avi formatına dönüştürünce dvd veya pc sorun olmuyor.mobil aygıt formatınanda dönüştürebiliyor.program internette bulunabilir dili türkçe

Üst Alt