Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Florya Engelliler Kampı katılım şartları nelerdir?

Asmina81

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,
İstanbul Floryada Engelliler Kampı varmış Katılım Şartları ve koşullar nelerdir istanbul dışından katılmak için neler yapabiliriz kiminle irtibata geçebiliriz bu konunda bana bilgi verirmisiniz?

Şurdan bilgi alabilirsin sanırım İmrencim :)

Adres: İstanbul Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) Karabaş Mektebi Sok. No. 24 Tophane-Beyoğlu/ İstanbul
Tel: 0212- 449 96 26

Kampın olduğu bölge, özellikle de IBB'nin arazisi yeşillik, ormanlık yani gezinti için güzel ve ideal bir alan. Lakin ŞAYET BEN YANLIŞ ANLAMADIYSAM, etrafta gezinti yapmak veya denize girmek için de olsa kamp dışına çıkmak izne tabi imiş. Eğer bu duyduğum doğru ise bu uygulama bana biraz garip geldi doğrusu.

Sadece istanbuldan olanmı katılacak bu kampa arkadaşlar

SUDENUR.kampa sade istanbul diye bişey yok türkiyenin heryerinden katılan var.benim katıldığımda Aydından gelen vardı ama yol ücretleri size ait.Ama benim katıldığımda öyleydi deyiştiyse bilmem. Ozaman kücük barakalarda kalıyorduk şimdi otellerde kalınıyomuş daha iyi olmuş ben katılalı 9 sene oldu.

rakadaslar berbat bir yer tamam yeme içme konaklama var ama bu kadar gürültüülü bir yer olamazx 2 dkk bir ucak iniyo kalkıyo inanın tatil deil eziyet sakın gitmeyin

safakyıldızı;

:D inen uçaklara kalkışlarında biner geri döneriz bizde :D

Flaorya tesisleri giriş engelliler ücretsiz engellilerin araçlarının parkı için özel yerler var yardım oluyorlar denize sıfır güzel yer gezmek serbest herkesin oraya gitmeisni tavsiye ederim.

alifatih1958;
Kampın dışına çıkmak için izin almanız gerekiyor. Evet haklısınız tuhaf bir olay.

elif_kız;
Başka illerden de engelli arkadaşlar bu kampa katılabiliyorlar.

hayat52;
Bende geçen yıl katıldım. Aslında benim o kampta kalmam biraz mecburiyettendi. Kampın içinde küçük küçük evler var. 3-4 kişilik evler. İçlerinde banyosu ve wc’si var. Ortam olarak güzel. Ama…..

safakyıldızı;
Şafak yıldızına tamamen katılıyorum. Ben bu kadar gürültülü bir yer görmedim. Orada 5 gün kaldım ama hiç uyuyamadım. Psikolojim bozuldu orada. Sanki uçaklar üstümüze iniyordu. Bir daha kesinlikle orada kalmam…

Üst Alt