Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FMF ailevi Akdeniz ateşi hastalığı için hangi oranda rapor verilir?

Kara55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben FMF hastasıyım ömür boyu ilaç kulanacagım ilac kolsijin doktorum askerlıkten muaf verdi uzun süre ayakta kalamıyorum romatizmal eklemlerde şişlik yürüyememe gibi durumum oluyor bir işe girsem 1 hafta anca dayanıyorum sonra çıkıyorum bunla illgiili rapor alamam mı en azından bir işe girmek için kamuya girmek için rapor veremezler mi
yardımcı olurmusunuz ?:(

Merhaba karar55 aynı sorun bendede var fmf e oran vermiyorlar ben 3 kere heyete girdim oran vermediler bende kolşizin kullaniyorum

Yeni çıkan engelli özür cetvelinde oran FMF için %20. Bu tabi ki tek başına rapor için yetmiyor.

FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) Engel oranı

Arkadaşlar herkeze merhaba
İzmir' de yaşıyorum.Vergi indirimli emeklilik hakkımı kullanmaya karar vermiştim.Bunun içinde hastalıklarımdan biri olan FMF engel oranı araştırayım dedim.Fakat bununla ilgili bir bilgiye raslayamadım.Engel oranı tesbiti için hastaneye gittiğimde FMF için %20 oran verildi.Belki başka birine lazım olur diye bu bilgiyi burada paylaşmak istedim.Herkeze sağlıklı günler dilerim

Üst Alt