Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fonksiyon kayıpları ile rapor oranım arasındaki durum sebebiyle internet indirimi!?

Kibrit

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Engelli oranım yüksek 90 cıvarı internet için engelli indiriminden yararlanmak istedim başvuru yaptım ama bedensel engellim var ama az da olsa yürüye biliyorum ayak da durabiliyorum interneti takmaya gelen kişilere raporu gösterecekmişim her hangi bi sorun olabilir mi?

Kibrit
Hayır olmaz bende internete bağlattığımda sadece raporun fotoğrafını çektiler
aslı ve asli gibidir raporu bende kaldı
Kimse seni sorgulamaz nasıl aldın diye
kafaya takma

Teşekkürler yorumun için bir sorum daha var , babam bi sebeple araba aldı 3 aylığım iptal edildi 2 senedir almıyorum ama engellim olduğu içinde ağır işte çalışamıyorum işsizim hiç bir param yok , parasız pulsuz evde oturuyorum acaba yeniden başvuru yapsam maaş bağlanırmı?
@myengelli

Kibrit
Engelli aylığının kesilmesinin sebebi asgari ücretin 3 te 1ini üstüne çıkması
Bu yüzdende kesilebilir ama siz yinede vakıfa gidin önce oradaki memurun size mal varlığınızı söylemesini sağlayın
O memur sizi yönlendirir muhtelemelen
Siz araştırın
Kibrit
Ben de vakıfa gittim malvarlığınızdan dolayı size aylık bağlanamayacak gibi gözüküyor dedi oradaki memur
Bende zorlamadım
Zaten başvurumu yapsaydm reddedilirdim

Üst Alt